Rüyada Büyük Abdest Görmek

Ayrıca bkz: Abdest, Abdesti Bozan Şey, Abdesthane, Küçük Abdest

Rüyasında büyük abdest bozduğunu görmek, eldeki malın gitmesine delalet eder. Bunu tuvalet ve abdesthane gibi bir yerde yaptığını görmek, infaka delalet eder.

Rüyada büyük abdest bozarken bir hayvan çıkardığını görmek, kişinin bir evladı olacağına delalet eder. Eğer hayvan erkek ise evladı erkek, dişi ise kişinin çocuğu kız olur.

Rüyada necaset veya gübre üzerine oturduğunu görmek, akrabadan yahut mirastan ele geçecek haram mala delalet eder.

Rüyada necaset içine daldığını görmek, keder ve üzüntüye delalet eder.

Rüyada abdesthaneye düştüğünü görmek, günah ve zillet ile tabir olunur.

Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek, gam ve kederden kurtulmaya işarettir. Rüyada abdest bozarken bütün insanların kendisine baktığını görmek, fena söz ile tabir olunur.

Rüyada büyük abdestinin fena halde koktuğunu görmek, ele geçecek haram mala delalet eder. Kendinin yatağına büyük abdestini yaptığını görmek, kişinin eşinden ayrılmasına işarettir.

Büyük Abdest

“Rüyada Büyük Abdest Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Rüyada kendi çocuğumuzun beyaz kaka yaptığını görmek, ne anlama geliyor? Cevaplarsanız sevinirim.

    1. Rüyamda evde halının üzerine büyük necaset yaptığını görüp temizlemeye çalışmak ama temizleyememek neye dalalettir?

  2. Rüyamda beyaz bir tabak içerisinde tatlı gibi büyük abdest yiyordum. Birkaç tane yedim, hiç tiksinmedim. Aynı yuvarlak tatlı şeklindeydi.

  3. Bir akrabamın büyük necasetini ayakta yaptığını ve paçasından düştüğünü görmek neye yorumlanmalı?

  4. Rüyamda büyük abdestimi tabağa yaptığımı görüyorum. Birde sevgilimi kendi ailemin içinde kendi evimizde görüyorum. Ve evde iki banyo var birinde o, birinde ben yıkanıyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  5. Rüyamda Eski Türk tuvaletinde büyük abdestimi yapıyorum ve kız kardeşim vardı yanımda üstelik bulunduğumuz evde hayli kalabalıktı, misafirlerle doluydu… Yorumunuzu bekleyeceğim. Teşekkürler.

  6. Rüyamda daha önce işinde batan bir arkadaşımı gördüm elinde bol miktarda yabancı para vardı ve borçlarını elden ödüyordu. Birde kakamı yapmışım ama çok sertmiş, elime almış bakıyorum sertliğine. Teşekkürler.

  7. Rüyamda ikide bir kapının önüne büyük abdestimi yapıyor her yapışımda temizliyorum ve ya başkası temizliyor. Büyük abdestimi her yaptığımda rahatlıyorum bir o kadarda utanıyorum. Çünkü kapı eşiğinde ayakta herkesin önünde, gelip geçen bakıyor diye. Annem bazen karnımı sıvazlıyor rahatlıyorum diye. Ben kapının içinde uzun, ince büyük abdestimi yaparken kapının diğer eşiğinden başkası uzun fırçayla temizliyor. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  8. Büyük abdestimin altın rengi ve mücevhere benzer taşlara dönüştüğünü görmek neye çıkar acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir