Rüyada Balkondan Düşmek Görmek

Ayrıca bkz: Balkon, Balkon Yıkamak, Balkondan Atlamak

Akıllı ve dürüst olan rüya sahibinin çevresinde var olan kötü kişilerden dolayı zarar göreceğine ve kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşmek görmek rüyayı gören kişilerin farklı bir yapı içerisinde olduklarına, çok dürüst, yardımsever, akıllı ve anlayışlı bir olan rüya sahibinin yakınında olan birisi yüzünden kötü günler geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada balkondan düşmek rüyayı gören kişilerin çevresini iyi seçmesi gerektiğine seçilen kişilerin arkadaşlık kurulduktan sonra tam yetki ile bağlanmaması gerektiğine ve zorlukların aşılması ile güzelliklerin ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin iyi niyetinin kullanılması ile en yakınından zarar görmesi sayesinde çok büyük duvar öreceğine, çevresine karşı mesafeli davranarak, değer verdiği insanlar ile arasına büyük mesafeler koyacağına ve eskisi gibi kimseye iyi davranmayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balkondan Düştüğünü Görmek

Rüyasında kendisinin balkonda düştüğünü gören kişi, iş hayatında yapılacak olan hamlelerin yanlış olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde aile içerisinde tartışma yaşayacağına, kişilerin tartışma ortamlarına ayak uydurması ile birlikte birçok düzensizlik meydana gelebilecektir. Kişilerin düzen konusunda sorun çekeceğine, iş hayatında maddi olarak zarar edeceğine ve iş hayatında kurallara uygun olmayan davranışlar sergileyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yakının balkondan düştüğünü gören kişi, hayatında değer verdiği insanların olacağına ve kişiler yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde hayatlarında farklı kişiler olacağına, hayatlarında olan kişilerin zor zaman geçireceğine, kötü durumlara düşeceğine ve hayatlarında inişler çıkışlar her daim olacağına dair bir rivayet mevcuttur.

Rüyada Birinin Balkondan Düştüğünü Görmek

Rüyasında tanımadığı birinin balkondan düştüğünü gören kişi, sakin bir hayatı olduğuna ya da olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kendi çapında bir hayatları olduğuna ya da zamanla oluşacağına, fakat zaman içerisinde hayatında farklı değişimler olacağına kişinin hayal edemeyeceği kadar renkli ve geniş bir hayatı olacağına ve hayatından mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında tanıdığı birinin balkondan düştüğünü gören kişi, herkesi şaşırtacak bir yapıya örtünüleceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kısa zaman içerisinde birçok değişiklik yapacağına, kimsenin tahmin edemeyeceği çapta bir gelişim yaşanacağına, kişilerin yaşayacağı değişikliklerin olumlu yönde olacağına tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balkondan Düşen Birini Görmek

Maddi ve manevi olarak sıkıntılar çekileceğine ve kişilerin planladıkları durumların dışına çıkılarak çok sürpriz ile karşılaşılacağı şeklinde yorumlanmaktadır. İş hayatında olan kişilerin hayatların hiç bir sebep yokken işlerin kötüleşeceğine, plansız olarak gelişecek olan bu kötülüğe dur diyemeyerek çok kötü günler görüleceğine ve maddi kayıp içerisine girdikten sonra psikolojik olarak zorlanarak zarar edileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin sağlık sorunları çekeceklerine, sağlık sorunları kişilerin istedikleri hayat standartlarını kayıp ettikten sonra meydana geleceğine ve varlıklarını devam ettirme zorunluluklarından dolayı büyük kayıp yaşanacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Balkondan Düşen Bebek Görmek

Rüyasında balkondan düşen erkek bebeği gören kişi, hayatında var olan kişiler ile kötü günler geçireceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çok yakınları ile problemleri olacağına, hayatının merkezinde olan arkadaşlarıyla veya akrabaları ile mantıksız sebeplerden dolayı bir tartışma yaşayarak kişi kaybı yaşanacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin hayatından çıkan akrabası veya arkadaşı yüzünden, rüyayı gören kişi uzun süre çok üzgün olacağına ve zor günler geçirileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında balkondan düşen kız bebeği gören kişi, ailesi ile veya bireysel olarak büyük yatırımlar içerisine gireceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında çıkan kişiler olacağına, kişinin hayatından çıkan kişilerin acısı ile kendisini işe vereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı açılardan çalışma başlatacaklarına ve işlerinde büyük kazançlar elde edeceklerine, kısa sürede çok kazanarak, birikim yapacaklarına ve atılım yaparak geliri sabitleme mantığı elde edileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında balkondan düşen oyuncak bebek gören kişi, yapılmamış olan veya daha önce denenmemiş olan bir iş sektörüne girileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı sektörlerde varlığını hissettireceğine, kişilerin farklı tarzda kazanç durumları olacağına, zor zamanlar geçirerek iş hayatında başarılı olmak için çok çalışacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin yeni edindiği iş kolu sayesinde çok para kazanacağına, çok para kazandıkça daha çok istikrar edilerek işin üstüne düşüleceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Balkondan Atlamak

İnsanlar ile iyi anlaşılacağına, iyi bir insan olunacağına fakat hata yaparak insanlar arasında sorun yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin mantığında farklılık olmayacağına fakat farkında olmadan veya istemeyerek hata yapacağına, yapılacak olan hataların kişiye zarar vermesi ile hayatında değişimler olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin farklı ortamlar içerisinde çok sevildiğine fakat işlediği hatalardan dolayı insanların tavır alacağına ve zor günler geçirerek kendisini yıpratacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Yüksekten Düşmek

Rüyada yüksekten düşmek kişinin kendince doğru düşünceleri olduğuna fakat insanların karşı çıkacağı bir yapıda düşüncelerden dolayı tepki göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin yapacağı hataların insanlar tarafından tepki göreceğine, insanların farklı bakış açılarında olacağına ve zor durumda kalarak kendisine çeki düzen vermek durumunda kalacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Balkondan Düşmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir