Rüyada Balkon Yıkamak Görmek

Ayrıca bkz: Balkondan Atlamak , Balkon

Çok büyük bir iş alanında çalışmaya, kudretli insanlar ile temas etmeye ve kişilere göre hareket hamleleri sunarak iş bitirmeye delalettir.

Rüyasında balkon yıkadığını gören kişi, iş hayatında farklı adımlar atacaktır. İş hayatında farklı kesimler için bilgi verici olup, iş hayatında sürekli olarak büyüme sağlanacağına, kişinin kendisinin çok kuvvetli olacağı veya çok kuvvetli insanlar yanında çalışarak, insanlara yakın olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin kendi emrinde birçok insan bulunduğuna ya da emir alan birçok insandan birisi olarak istikrarla çalıştığına, başarılı olunacağına ve mutlu bir iş yaşamı ile gelecek kurması gerektiği şeklinde rivayet edilmektedir. Kişiler büyük paralar kazanacak olup, mal varlığında artış olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Yüksek Balkon Görmek

Rüyada çok yüksek balkon gören kişi, maddi ve manevi anlamda çok büyük gelişim sağlayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hedefleri olduğuna, kişinin hedeflerine uygun olarak hareket etmesi ile farklı bir başarı bandında yürümesi için ortam oluşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin derece olarak hayat içerisinde var olan statüsünde yükselme olacağına, derece arttırarak kişilerin farklı bakış açılarında hareket etmesine neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yüksek balkonda çiçek gören kişi, iş hayatında yükselme yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişi aktif olarak çalışma hayatında olan birisi ise hızlı bir şekilde makam yükselmesi yaşayacağına, iş hayatında olmayan genç ya da işsiz olan birisinin ise iş hayatında geleceğinin parlak olduğuna, istediği iş hayatına atıldıktan sonra, kendi beklentilerine göre bir makam sahibi olarak, terfi sıkıntısı olmadan yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yüksek siyah balkon gören kişi, aktif çalışma hayatında olduğuna ve takdir görecek işler yapacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin çalışma hayatında bağlı olduğu ya da olacağı kişiler güçlü, mevki ve statü sahibi insanlar olduğuna ya da olacağına insanların altında çalışarak takdir görecek hareket yapacağınıza ve işinizi severek yaparak çok mutlu olacağınız şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yüksek katta alçak balkon gören kişi, devlet kapısında bir iş istediğine ve dileklerinin kabul olunacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin memur olma, devlete bağlı bir alanda çalışma hayali olduğuna, kişinin hayaline giden yollarda birçok aşamayı geçerek devlete bağlı çalışacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin geçimini sağlayabileceği, huzurlu geçinebileceği kadar bir kudreti olacağına, maddi açıdan devlette olması hayatını standartta sokacağına ve zorluk çekmeden yoluna bakacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Balkonun Demirlerinden Tutunmak

Rüyasında balkonun renkli demirlerinden tutunan kişi, hayatınızda size değer veren ve sürekli koruyacak kişilerin varlığına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında çok önemli insanlar olacağına, kişilerin önemi rüyayı gören kişinin değeri ile bağlantılı olacağına, değerli kişilerin rüyayı gören kişiye karşı koruma politikası içerisinde olacağına ve himayesine girdiği kişilerce hayatta zarar görmeden yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında büyük balkonun demirlerinden tutunan kişi, iş hayatında destek alacağına ve belirli görev dağılımları olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında yükselme hedefleri olduğuna, kişilerin farklı bakış açılarında varlıklarını sürdürüp, işlerinde yükselecekleri şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında balkonun demirlerinden arkadaşı ile tutunan kişi, gerçek hayatta arkasında duracak kişiler olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi hayatta sağlam dostluklar kuracak veya arkasında kişiyi koruyup, kollayabilecek yapı ve mantık olarak sağlam kişiler olacağına, kişilerin yapısal olarak düşünceleri ile kişiye yardımcı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin hayatında güvenilir arkadaşlar, güvenilir bir aile meclisi olacağına ve kişinin her daim, her olayda yanında olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Balkondan Düşmek

Rüyasında yüksek katlı binanın balkonundan düşen kişi, iş hayatında yaşayacağı kötü günlere delalettir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında bazı zorluklar ile karşılaşmasına, kişilerin farklı yapı içerisinde olması ile zorluklarına karşısında yenilgi alması gibi sonuç elde etmesine neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişiler yaptığı işlerden zarar edebilme ihtimallerine karşı hazırlıklı veya tedbirli olarak olayları tersine çevirme ihtimalleri olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında küçük binanın balkonundan düşen kişi, belirli bir birikimi olduğuna ve kişinin elinde olan birikimin farklı nedenler ile elinden çıkarılacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin elde ettiği mal varlığı olduğuna ya da olacağına kişilerin mal varlıkları büyük bir ihtimal ile gayrimenkul tarzında olacağına ve nedenlerinde farklılıklar oluşarak elinde var olan mal/mülkü satışa çıkaracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında demirleri olmayan balkondan düşen kişi, mal var para sıkıntısı çekeceğinize delalettir. Rüyayı gören kişinin maddi kaygıları olduğuna ya da olacağına kişinin mal varlığı yapmak ve çok para kazanmak için birçok girişimi olacağına, girişimlerin hiç birine karşılık alamayarak mal varlığı edinemeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin büyük para isteği insanları zarar uğratabileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında arkadaşı ile balkondan düşen kişi, çevresine yardımcı olacağına ve maddi kayba uğrayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin kendisinin borçlanacağına veya rüyasında yanında olan arkadaşının bağlantısı ile bir borç ortamına girileceğine, kişilerin farklı nedenler ile elinde olan parasının bir kısmını elinden gitmesi ile sonuçlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Balkonu Süpürmek

Rüyasında pis olan balkonu süpüren kişi, kendi hayatında farklı bir yaşam stiline geçeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kendi hayatımda ve yaşam stilinde tasvip etmediği durumlar ortaya çıkacağına ya da çıktığına kişilerin farklı durumlar karşısına aktif olarak strateji değiştireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin bazı huylarından çevresinin veya kendisinin dolaylı yoldan zarar görmesi nedeni ile böyle bir karar alacağı ya da alabileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında temiz olan balkonu süpüren kişi, yeni bir başlangıç yapmak zorunda kalacağına veya isteyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde farklı bir mantığa bürünerek aktif düşünce yapısı içerisine girmesi gerektiğine, düşüncelerine uygun olarak hareket ederek yapılacaklar hakkında farklı bir strateji geliştireceğine ve bu açıdan zarar görmeden adımlar atacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin daha güçlü ve daha temiz bir hayat sürdürebilmesi için yapması gereken bir başlangıç olduğu şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında büyük olan balkonu süpüren kişi, iş hayatında ve özel hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı bir başlangıç düşüncesi olduğuna ya da olacağına aktif olarak iş hayatında farklılık yaratarak farklı sektörlere, birimlere veya firma değişikliğine giderek farklılık oluşturacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Yıllardır hayatında olan bir erkeği veya kadını farklı nedenlerden dolayı hayatından çıkararak duygusal anlamda bir farklılık ve değişiklik oluşması şeklinde de bir rivayet mevcuttur.

Rüyasında demirsiz balkonu süpüren kişi, hayatında eşya veya kişi olarak temizlik yapacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerinde farklı nedenler ile hayatında gereksiz gördüğü kişiler veya kullanmadığı eşyalar olduğunun farkına vararak, büyük bir temizlik yapacağına, profesyonel olarak düşünerek birçok yenilenme hamleleri yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Balkon Yıkamak

“Rüyada Balkon Yıkamak Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir