Rüyada Bahçeli Ev Görmek

Ayrıca bkz: Ev ve Benzeri Yerlere Girmek, Villa / Köşk

Hayırlı yaşamı, iyi ahlakı ve arkasında gelecek olan temiz ahlaklı bir nesli ifade eden rüyadır.

Rüyasında bahçeli ev gören kişi iyi karakterli olacağına, karakteri  sayesinde insanlar ile iyi anlaşarak güzel vakit geçireceğine, ahlaklı bir nesil yetiştirme çabasında olacağına delalettir. Güzel yaşama vurgu yapan, maddi ve manevi olarak sıkıntı çekilmeyeceğine vurgusu yapan bir rüyadır.

Rüyayı gören kişinin dini inancının tam olması gireceği sıkıntıları rahat atlatmasına, girdiği sıkıntıları değerlendirerek tekrardan hata yapmama adına kendisini değerlendirmesi gerekli olduğu şeklinde rivayet edilmektedir.  

Rüyada Müstakil Ev Görmek

Rüyasında şehrin dışında müstakil ev gören kişi, hayatında bol bereket olacağına ve dini inancının kuvvetli olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi hayırlı düşünceler içerisinde olduğuna ya da olacağına kişilerin düşüncelerine yönelik olan rüya, bol bereketli günlerinde yaklaştığı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında şehrin içinde müstakil ev gören kişi, hayattan beklentisi içerisinde olduğuna, beklentilerin karşılığını alacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kafalarında farklı fikirler olduğuna hayatta bazı kişilerden ve durumlardan beklentileri olduğuna, beklentilerine adım atarak karşılık bulabileceğine ve isteklerin kabul olacağına delalettir.

Rüyasında büyük müstakil ev gören kişi, sağlıklı bir ömre ayrıca insanlar ile olan iyi ilişkilere delalettir. Rüyayı gören kişilerin ömrüne dikkat etmesi, sağlıklarına dikkat ederek yaşayacakları şeklinde yorumlanır. Kişilerin, insanlar tarafından sevilmelerine yardımcı olacak bazı durumlar ile karşılaşmaları, kudret ve güce sahip olmaları, yaşam içerisinde istediklerine zamanı geldiğinde ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında küçük müstakil ev gören kişi, helal kazanca ve bekar kişiler için hayırlı bir ilişkiye delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatına adım atacağına veya var olan işlerinde aktif çalışmalara hız vererek daha çok gelir elde edeceğine, gelirlerine oranla mutlu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Helalinden para kazanmaya, başına gelmesinden korktuğu durumların olduğu şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında eski müstakil ev gören kimse, güçlükler ile başa çıkmaya ve elde edilecek mala, mülke delalettir. Rüyayı gören kişilerin sıkıntı yaşayacağına ya da zamanın yaşadığına, sıkıntılardan sonra maddi gelirinin oranının artarak, güç elde edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin maddiyata önem vermesinden dolayı çokça mal elde edeceğine ve mal varlığı yapmak için çabalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Bahçeli Bir Eve Taşınmak

Rüyasında büyük bahçeli bir eve taşınan kimse, hayatında olan kötü durumlardan kurtulmaya delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı sebeplerden dolayı başında bela olduğuna, belalardan zaman içerisinde kurtularak huzura ereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin borcu varsa borcundan, düşmanları varsa düşmanlarından  veya kötü niyetli tüm durumlardan kurtulması mümkün olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında bahçeli bir eve taşınan talihsiz kimse, kötü günler geçirdiğine, şansızlığından kurtularak iyi günler göreceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatı boyunca çok az sayıda yüzünün güldüğüne, yüzü gülen kişiler arasında yakın zamanda olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kötü talihinin dönerek huzura erişileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında bahçeli bir eve taşınıp sıkıntıda olan kimse, hayatta kötü giden durumların tersine dönmesi ile iyiliğin geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin her anlamda huzura ermesi, mutsuz olarak geçirilen zor zamanların son bulması şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında bahçeli bir eve yalnız olarak taşınan kimse,  şanslı olacağına, şansı yok ise şans elde edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı gönül ilişkileri kuracağına, gönül ilişkilerinde hızlı gelişmeler olacak bekar olanların evleneceği şeklinde yorumlanmaktadır. Şansınızın artacağı ve mutlu günlere yürüneceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Bahçe İçinde Ev Görmek

Rüyasında yemyeşil bahçe içinde ev gören kişi, dünya ve ahirette rahat edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişi dini inancına göre yaşadığına ya da yaşayacağına, hayatında hata yapmamak için çaba sarf edeceğine, güzel ahlaka ve güzel günlerin olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ormanda bahçe içinde ev gören kişi, hayatının güzel olacağına, isteklerinin vakti zamanı geldiği zaman gerçekleşeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasında olan düşüncelerin, yüreğine giderek dilinden dökülmesi ile dilediği isteklerin olduğuna ve en kısa sürede gerçekleşerek kişilerin mutlu olması ile sonuçlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Hayatında sıkıntısı olan kişilerin en kısa sürede sıkıntılarının son bulması ve rahata ermesi şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında dağda bahçe içinde ev gören kişi, neşeli günler göreceğine ve alacağı haberlerin iyi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında inişler ve çıkışlar olabileceğine, var olan dertlerin yakın zaman içerisinde son bulması ile kişilerin mutlu yarınlara bakarak hayal kuracağı günler geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin hayatta istediği bir takım dilekleri olduğuna, isteklerin yakın zamanda kabul olacağı ve mutlu günler görüleceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Bahçe Görmek

Rüyasında yeşil bahçe gören kişi, bol bereketli günlere delalettir. Rüyayı gören kişilerin işlerinde açılma olacağına, rızıklarında artma olacağına ve bol bereketli günlerin görüneceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin kalbinin doğru olması, çok çalışması ve azminden dolayı bereketli günler göreceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında bakımsız bahçe gören kişi, hata işleyeceğine ve bir zaman sonra pişman olarak hatalarını telafi etmeye çalışacağına delalettir. Rüyayı gören kişi, özünde iyi bir insan olduğuna çevresinde oluşan gelişmelerden ötürü hata işleyeceğine, hatalarını uzatmadan insanlara zarar vermeden hatalarından döneceğine ve pişman olarak iyi günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında büyük bahçe gören kişi, hayattan istekleri olduğuna ve rahat bir ömür için çabalayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde hayattan istekleri olduğuna ve olmaya devam edeceğine isteklerine göre hareket ederek başarı için çalıştığına, başarıları kovalaması başarıyı elde etmesine neden olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin rahat bir ömür geçireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Bahçeli Ev

“Rüyada Bahçeli Ev Görmek” için bir yorum

  1. Selamun Aleyküm üstat rüyamda eşim ben ve iki çocuğumla rüyamda benim olan ama bilmediğim bir bahçede yatak yorgan vs yatıyoruz eşimle çocuklarım uyuyordu ben uyandım biraz ilerde bahçenin içinde evimiz varmış eve girdim evin camından sürekli çocuklarıma vede eşime bakıyordum bir şey olmasın diye sonra atın üstünde ata binmiş bir adam geldi ben dikkalice baktım bir şey yapıcakmı diye yanlarından geçti sonrada sanırım adama ait olan arkasından 10 tane küçüklü büyüklü köpekler geldi tavuklar vardı tavuklar kimindi bilmiyorum ama tavuklar ile köpekler bir şeyler arıyordu tavuklar hiç korkmuyordu buldukları şeyleri eşinip yiyorlardı köpeklerde anlarla arıyorlardı onlarada dikkatle bakıyordum bir zarar
    vermesinler çocuklarıma vede eşime diye sonra uyandım yorumlarsanız memnun olurum teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir