Rüyada Badana Yapma Görmek

Rüyada badana yapmak yeni başlangıçlara, sevinçli ve mutlu haberlere, keyif verecek birlikteliklere, hayat boyu sağlıklı ve başarılı olmaya delalet eder. 

Rüyasında badana yaptığını gören kişi geçmişinde yaşadığı şeyleri unutmak istiyor ve bu nedenle hayatında yeni ve temiz sayfalar açma niyeti taşıyor demektir. Rüya sahibinin geçmişinde kötü tecrübeler yaşadığı, hayal kırıklıklarına uğradığı ve çok üzüldüğü şeklinde yorum yapılır.

Rüyada badana yaptığını gören kişi hayatı boyunca hep temiz yolda olacak, yaptığı güzel ve iyi işlerle anılacak, arkasından hiç kötü laf edilmeyecektir. Rüya sahibi sadece gönül anlamında değil, evinde ve işinde de son derece titiz ve temiz olan kimse olarak tasvir edilir.

Rüyada Evi Badana Yapmak

Rüyasında evi badana yapan erkek, aile içerisinde kötü gelişmelere şahit olacaktır. Kötü gelişmeler farklı kişiler tarafından hane içerisine bulaştırılacak ve kötü günler geçirilecektir. Art niyet ve kötülük yaymaya çalışan kişilere dikkat edilmesi gerektiği ve hane içerisinde olan çok yakın kişiden kötülük görüleceğine delalettir.

Rüyasında evi badana yapan boyacı görmek, sevdiği kişi ile veya çocukları ile ya da yaşamına göre çok vakit geçirdiği bir alan üzerinde kavga edeceğine, mutsuz olacağına ve geçimsiz olarak yaşadığı alan üzerinde huzur göremeyerek zor anlar yaşayacağına delalettir.

Rüyasında evi badana yapan akraba görmek, aile içerisinde çok saygılı bir ortam olduğuna, kişilerin herkese ve aile içerisinde olan bireylere saygılı olduğuna, saygı ve sevgi çerçevesine dikkat ederek hareket ettiğine delalettir. Aile içerisine yeni bireylerin katılma ihtimali olduğu şeklinde rivayette mevcuttur.

Rüyada Beyaz Badana Yapmak

Rüyasında beyaz badana yaptığını gören kadın, hayatında yanlış giden veya eksik olan bazı durumların olduğuna, ters giden durumların farkına varılarak hızlı bir şekilde değişiklik yapılacağına, kişilerin keyfinin yerine gelmesi amacı ile büyük adımlar atacak olan tanıdıkları olduğuna delalettir. Rüyayı gören kişi zor günler geçirse de oldukça güzel vakit geçirmek için hayat içerisinde çaba vereceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında beyaz badana yaptığını gören erkek, hayatında olan sıkıntıların maddi veya manevi olarak son bulacağın delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasında olan telaşların hepsinin son bulacağına, dertlerin uzaklaşması sonucu, sıkıntıların yok olacağına delalettir.

Rüyasında beyaz badana yapıldığını gören kişi, hayatında büyük bir problem ortaya çıkacak olup, sıkıntıların merkezinde rüyayı gören kişi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi, sıkıntıya düşeceğinden habersiz olup, işlemediği bir suç veya hata yüzünden zor duruma düşeceğine, haberi olmadan düştüğü sıkıntılardan çabalayarak, zor geçen zamanların tefsiri yapılarak kurtulacağına delalettir.

Rüyasında beyaz badana yaptırdığını gören kimse, hayatının merkezinde olan kişilerin verdiği huzursuzluktan bıkacağına, hayatını temize çekmek adına büyük kararlar alacağına delalettir. Rüyayı gören kişi hayatında yapacağı gereksiz adam temizleyeceğine yani en yakınında olupta kendisine zararı dokunacak olan kimselerin farkına varmasından dolayı büyük bir temizlik içerisine gireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Badana Yapıldığını Görmek

Rüyasında evine badana yapıldığını gören kimse, ticaret ile ilgilendiğine ya da yakın zaman içerisinde ticarete atılarak, ticaret ile ilgileneceğine, ticaret erbabı olarak kişiler ile ortaklık kuracağına ve hayal edemeyeceği kadar büyüyeceğine delalettir. Meslek hayatında olacak olan gelişmelere ve güzel görünen mutlu günlere delalettir.

Rüyasında ofisine badana yapıldığını gören kimse, iş hayatına atılma planı olan kişilerin görebileceği, ofis ortamında çalışma hayali olanların veya aktif olarak ofis ortamında çalışanların görmesi muhtemel olan bir rüyadır. Rüyayı gören kişi iş hayatında büyük adımlar atacaktır. Var olan işini büyüteceğine veya iş hayatına atılmak için büyük düşünmeye başlayacağına delalettir.

Rüyasında apartmana badana yapıldığını gören kimse, bulunduğu yerde odak noktası olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin mesleği olacağına ya da meslek edinmek için uzun süre çabalayarak güzel günler göreceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin kendi mesleğinde etkin rol oynayacağına, makam ya da rütbe sahibi olarak kişiler ile etkileşime gireceğine delalettir.

Rüyada Badana Fırçası Görmek

Rüyasında sarı badana fırçası gören kişi, elinde maddi bir birikimi olduğuna ya da olması için çabalayarak çalışacağına delalettir. Elinde olacak olan maddi birikim kafasında olan iş için küçük bir miktar olduğuna, rüyayı gören kişinin az sermaye ile gireceği bir iş olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi az bir sermaye ile girdiği işten hayır göreceğine, sonunun hayırlı olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında beyaz badana fırçası gören kişi, küçük yatırımlar yapacağına elde olan küçük sermaye ile ticarete girileceğine, büyük karlar edilerek kişilerin geleceklerinden kaygısı olmadan hayatını sürdüreceğine delalettir. Rüyayı gören kişi ticarete atılmasa bile elinde olan belirli miktar ile yatırımlar yapacağına, yatırımlar gayrimenkul veya taşıt üzerine olarak al-sat işlemi gerçekleştireceğine delalettir. Rüyayı gören kişi yaptığı yatırımların karşını maddi olarak fazlası ile alarak manevi olarak çok mutlu olacağına ve güzel günler göreceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Kireç Görmek

Rüyasında hazır kireç gören kişi, zor günler geçirdiğine veya geçireceğine, geçen zor günlerin mükafatı olarak çok güzel günler görerek muvaffak olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi çok ağladığına ya da ağlamaklı günler geçirerek manevi açıdan zor günler geçirdiğine, geçirilen zor günlerin geride kalarak bir daha ağlamasına lüzum olmayacağına ve zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyasında toz kireç gören kimse, hayatı boyunca maddi ve manevi anlamda sıkıntı çekmeyeceğine delalettir. Aile yaşantısı ve yetiştirilme tarzından dolayı çok rahat birisi olduğuna ya da rüyayı gördükten sonra olacağına, aile içerisinde başlayan huzurun devam ederek huzurlu günler göreceğine delalettir. Hayatında huzuru teşvik eden kişiler arasında olmanın keyfi ile mutlu bir ömür rivayet edilmektedir.

Rüyasında beyaz kireç gören kişi, kendisine güvenen bir yapısı olduğuna, farklı kişilerden medet beklemeden hayatını sürdüreceğine delalettir. Rüyayı gören kişi hayatı boyunca kimseye muhtaç olmadığına ya da olmayacağına, kendi ayakları üstünde kalarak mutlu göreceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir