Rüyada Babayla Kavga Etmek Görmek

Ayrıca Baba Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri’ne bakınız.

Aile içerisinde yaşanacak olan ikiliklere, yönetim sıkıntısına ve saygı muhabbetinin kaybolması gibi durumlara delalettir.

Rüyayı gören kişinin aile içerisinde otorite sıkıntısı yaşayacağı, aile içerisinde yer alan bireylere sözünü geçiremeyeceğine, sözünü geçiremeyen kişilerin sıkıntı çekerek aile içerisinde kargaşa ve kavga çıkması gibi durumların oluşmasına neden olacaktır.

Rüyayı gören kişi yeni evlenmiş bir kişi ise; karısı ile arasında söz dinleme ve kıskançlık nedeni ile tartışmalar olacağına, tartışmaları değerlendirerek kişilerin sonuç odaklı kararlar alması gerektiği ve hayatında eksik olan durumların farkına vararak, düzenini kurması ve hayatını ona göre devam ettirmesi gerektiği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişi ailesinin yanında olan bir kişi ise; ailesi ile arasında sorunlar yaşanacağına, sorunları aşarak kişilerin farklı bakış açıları elde edeceğine, kendini büyük birisi gibi hisseyat oluşturacağına ve akabinde aile içerisinde annesi ile babasına karşı gelerek aile içerisinde tartışmaların olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüya genel olarak aile içi tartışmalara, güç ve adalet gibi durumların tartışmalarını temsil etmektedir. Temsil edilen güçlerin farklı bireyler tarafından değerlendirilmesi ile güç kavgaları ve otorite sorunları ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Ölmüş Babayla Kavga Etmek

Rüyasında ölmüş babayla kavga eden erkek,  hayatında ailesine önem veren birisi olacağına ya da olduğuna, ailesi içerisinde ki herkes ile tek tek ilgilenerek sorunları olanlara yardımcı olan etkin bir aile bireyi olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi kendisini çocuklarına, eşine ve anne, babası ile kardeşlerine adayarak mutlu olacaktır.  

Rüyasında ölmüş babayla kavga eden kadın, aile içerisinde etkin bir kişilik olarak aileyi çekip çevireceğine delalettir. Koruyucu bir yapıda olan kadın çocuklarına ve kocasına hükmeden, aileyi yönlendiren bir yapı içerisinde olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi, hak yedirmeyeceğine, haklarına sahip çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ölmüş babayla kavga eden yaşlı çocuklarına, torunlarına ve ailesine çok düşkün olduğuna tüm sevdiklerinin isteklerine cevap vermek amacı ile çok çalıştığına ve çalışacağına delalettir. Aile çok genişleyeceğine, aile içerisinde rüyayı gören yaşlı kişinin bir ağırlığı olarak, sözünün geçeceğine delalettir.

Rüyada Babayla Tartışmak

Rüyada sağlıklı babayla tartışmak, aile içerisinde çocuklarda sorun olacağına, çocukların anne ile babasına karşı geldiklerine ve geleceklerine çocukların sıkılma nedeni olarak ailenin çok baskı yapıyor olması şeklinde yorumlanmaktadır. Aile içerisindeki çocukların cesaretli olacağına, rüyayı gören kişi çocuk ise, derslerinde başarılı olacağına, yetişkin ise iş hayatında başarılı olarak kendi ayaklarının üstünde kalacağına delalettir. İş hayatında yürekli yatırımlar yaparak, cesaretinden dolayı herkesin tebrik edeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada ölmüş babayla tartışmak, aile içerisinde tartışmalar olacağına, tartışmalardan dolayı aile içerisinde kopmalar olarak, herkes kendi kaderini yazmak için atılımlar içerisine gireceğine delalettir. Aile içerisinde yetişkin insanlar kendi işleri için çabalayacaklarına, aile içerisinde birlik olmak isteyen babanın ayrılmak isteyen çocuklara tepki göstererek, baskı yapacağına delalettir.

Rüyada sebepsiz yere babayla tartışmak, aile içerisinde yetişkin kişinin güç ve iktidar isteğinde olacağına, ailenin güçlü ve kuvvetli bir makama sahip olacağına ya da olduğuna delalettir. Aile içerisinde çocukların babası ile tartışma içerisine girerek babasının makamında ya da koltuğunda gözlerinin olduğuna o yüzden aile içerisinde gerilmeler olacağına delalettir.

Rüyada mal yüzünden babayla tartışmak, rüyayı gören kişinin ailesi ile problemi olacağına, aile büyüklerine rest çekerek kendi ayakları üstünde durmak için çabalayacağına ve birçok işte çalışacağına, hırs yaparak zekâsı ile çok başarılı olacağına delalettir. Hayat içerisinde iyi noktalara geleceğine, yaşadığı şehir veya ev olarak ailesinin yanında ayrılarak kendi ayakların üstünde duracağına ve tanıdıkları tarafından tebrik edilerek insanlar tarafından yakın çerçeveden inceleneceğine delalettir.

Rüyada Babayı Dövmek

Rüyada hasta olan babayı dövmek kendisini zenginliği, zekası, güzelliği veya yakışıklılığından ötürü çok beğeneceğine, kendine özgü ego oluşturarak insanlara karşı çok üstten bakacağına ve insanların kötü bakışlarına maruz kalarak, sevilmeyen bir insan olacağına delalettir. Hayat içerisinde çok hata yapacağına, yanlış eylemler içerisinde bulunarak hata bandı içerisinde uzun süre duracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada sağlıklı olan babayı dövmek, toplum içerisinde dışlanmaya neden olan bazı olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı hatalarından ötürü pişman olmayacağına hataları yapmaya devam edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişi, genç sayılabilecek hayat içerisinde başarı odağı olan, çok hata yapmasından dolayı toplum ve ailesi tarafından dışlanması sonucu kişinin zor günler geçireceği ve mantıklı olması sonucu güzel günler göreceği, güzel günler için değişmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.  

Rüyada çapkın olan babayı dövmek, rüyayı gören kişinin zararlı veya yanlış işler içerisinde olacağına veya kişinin aile içerisinde birisinin hatalı günler geçireceği, işlenen hata yasak ilişki, içki, kumar veya toplum tarafından tasvip edilmeyen bir durum olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi ailesi ve çevresindeki insanlar ile yaptığı kötü davranıştan ötürü tartışacağına, çevresinde kimsenin kalmayarak zor günler geçireceğine delalettir. Kişi zor günler geçirecek ve çevresinde önlem almaz ise kimse kalmayacaktır.

Babayla Kavga Etmek

“Rüyada Babayla Kavga Etmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda babamla tartıştığımı gördüm gerçek hayatta hayatım da biri yok ama rüyamda vardı o kişiyi gerçekte de tanımıyorum babama gerçek hayatta evlenmeyecegimi söylemiştim kendisi dindar olduğu için flört tarzı olayları sevmiyor rüyamda olan sevgilim yüzünden kavga ediyorduk ve ucu evi terketme isteğime kadar gitti bu ne demek(babamla tek yaşıyoruz)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir