Rüyada Baba Evi Görmek

Ayrıca bkz: Babasını Görmek, Baba Olmak, Babaya Sarılmak

Zor zamanlar geçireceğinize aile içerisinde gelecek olan bir yardım ile rahatlayarak mutluluk duyacağınıza delalettir.

Rüyasında baba evi görmek bu rüyayı gördüğünüz zaman çaresiz bir ortam içerisinde düştüğünüze ya da yakın zaman içerisinde çeşitli nedenlerden ötürü düşeceğinize, umutsuz bekleyiş içerisinde olarak tamamı ile çıkmaz olarak görülen dar vakit geçireceğinize bu vakitte yanınızda sadece aile içerisinde bir kişi olacağına, mutluluk ile dolu bir gelecek olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Yalnız kalmaktan korkarak insanların yanınızda olması gibi bir beklentinizin olduğuna ya da yaşam içerisinde oluşan standartlardan ötürü öyle bir isteğinizin olacağına delalettir.

Rüyasında baba evi görmek ne demek rüyayı gören kişinin yaşadığı ya da yaşayacağı olaylardan sonra aile tüm kuvveti ile kişinin arkasında olacağına, kişinin kendini yalnız hissetmeyerek daha kuvvetli olacağına, karşısına çıkacak olan güçlükler ile kararlı olarak mücadele ederek sorunları çözeceğine delalettir.

Rüyayı gören kişi kötü günleri yaşadıktan sonra rüyayı görmek nasip olmuş ise vefalı bir insan olacağına, ailesine destek çıkarak el ele büyük işler başaracağına, duygusal anlara, aile ile birlikte geçecek olan mutlu ve uzun ömürlere delalettir.

Rüyada Baba Evinden Ayrıldığını Görmek

Rüyasında evlenerek baba evinden ayrıldığını gören kimse kendi kendine geçineceğine, kimseden yardım almayarak dik duruşu ile örnek insan olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kendi başına ayakta durmak için büyük çaba göstereceğine, zekası, becerileri ve dik duruşu sayesinde herkes tarafından sevildiğine ya da vakti zamanı geldiği zaman söylemlerin gerçekleşmesi ile sevildiğine delalettir.

Rüyasında gülerek baba evinden ayrıldığını gören kimse, yaşam içerisinde hayırlı bir insan olacağınıza, herkesin rüyayı gören kişiden şefaatçi olarak, memnun olacağına delalettir. Aile içerisinde saygın bir yerinizin olacağına, her daim saygı duyularak, mutlu ve huzurlu günlerin geleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin yapacağı her işten “hayır” ortaya çıkacağına, İslami duyguları kuvvetli olacağına, İslam’ın kuvvetinden ötürü, kudret doğacağına ve daha emin yere basan biri olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında ağlayarak baba evinden ayrıldığını gören kimse, hayırsız bir evlat olacağınıza ya da evladınızın hayırsız olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin insanlar ile ilişkileri iyi olmadığına, insanları kırmaktan çekinmeyerek günah işlemeyi marifet edinen bir yapının oluşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin kötü yapısından ötürü anne ve babanın duasından mahrum kalarak günah dolu, mutsuz bir yaşantıya delalettir.

Rüyasında bekar olarak baba evinden ayrıldığını gören kimse, gönül ilişkilerinde sorun yaşanacağına, ikili seçim içerisinde kalarak mutsuz günlerin olacağına delalettir. Kişinin sevdiği kişiyi ailesinin istemesinden dolayı kötü günler geçirileceğine, tarafların ısrarcı olması durumunda mutsuzluklar ile dolu bir ortam oluşarak rüyayı gören kişinin üzüleceği ve ağlayacağı günler olacağına delalettir. Taraflar olumsuzluklara rağmen evlilik kararı almaları sonucu aile içi huzursuzluk tavan yaparak zor günlerin olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Baba Evine Dönmek

Rüyasında boşanarak baba evine dönen kimse,  evli ise evliliğinde sorun yaşayacağına, baba evine döneceğine ya da ayrı evlere çıkarak sorunlu bir dönemin başlayacağına ya da eski bekar düzeni temsil etmektedir. Bekar olan kişinin ise ailesi ile zor zamanlar geçirerek ayrı eve çıkacağına, manevi olarak zor günleri temsil etmektedir.

Rüyasında ağlayarak baba evine dönen kimse, hayat içerisinde bazı hatalı kararlar veya davranışlar yaptığınıza ya da yakın zaman içerisinde yapacağınıza, davranışlarınızın daha sonra kendi açınızdan değerlendirerek doğru olmadığının farkına vararak pişmanlık duyacağınıza, daha doğru bir yaşam biçimi oluşturarak keyifli günler görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında gülerek baba evine dönen kimse, ailesinin güvenini kazanan veya geçmişte yaptığı hatalardan ötürü olarak kayıp edilen güvenin tekrardan kazanılarak, güzel günleri temsil eden bir kişinin gördüğü rüya olarak yorumlanır. Ailesi ile arasının iyi olmasından dolayı yaptığı ya da yapacağı her davranışta ailesinin arkasında olmasından ötürü başarılı olacağına, başarı bandını hızla çıkarak insanların keyif ile yaşayacağı günleri temsil eden bir rüyadır.

Rüyasında çocukları ile baba evine dönen kimse, ailesi ile arasını bozacağına, belirli bir süre ailesi içerisinde anne, baba, kardeşlerden biri ile veya hepsi ile küserek zor zamanlar geçireceğine daha sonra kendine çeki düzen vererek özür dileyeceğine, aile büyüklerinin ellerini öperek kırgınlıkları aradan kaldıracağına delalettir. Af dilemek için ortam oluşturulduğuna duruma göre farklı aile fertlerinden yardım isteyerek kişinin bilinçli bir hareket oluşturmasına yön gösteren bir rüyadır.

Rüyada Baba Evi Görmenin Psikolojik Yorumu

Kafasında olan düşünceleri bir anda gerçekleştirmeye, zamansız hareket ederek kötü günler görmeye ve canı tez insanların görmesi muhtemel olan bir rüyadır.

Rüyayı gören kimse sabırsız olduğuna, zamansız olarak hareket etmesinden dolayı zor günleri göreceğine, canı tez olarak hareket etmesinden dolayı sürekli başarıyı yakalayacağına, işlerinde giden aksilikler olacağına fakat aksiliklere çare bularak daha çok yaşam içerisinde bir ivme yakalayacağına delalettir. Psikolojik olarak rüyayı gören kişi ailesine çok güvendiğine, ailesinin yanında sadece kendini güvende ve mutlu hissettiğin hissiyatını vermektedir.

Baba Evi 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir