Rüyada Ayetel Kürsi Okuduğunu Görmek

Ayrıca bkz: Kur’an Okumak, Dua

Dertlerin dermana dönüşeceğine, üzüntü yaşamadan gözyaşı dökmeden huzurlu bir yaşam geçireceğine delalettir.

Rüyasında Ayetel Kürsi okuduğunu gören kişi, hayatı boyunca sıkıntılara bulaşmayacağına, kişiye bulaşan sıkıntıların hayrı tetikleyici şeyler olacağına, üzüntü yaşamadan ve tek damla üzüntü gözyaşı dökmeden, Allah’ın sevgili kulu olarak hayatını sürdüreceğine delalettir.

Rüyayı gören kimse, sağlık problemi yaşamayacağına, aile içerisinde sürekli bir inanç hakim olduğuna bu açıdan sağlık problemi aile açısından da problem olmayacağına, sevap hanesinin kabararak, insanlara faydalı işlerin olacağına delalettir. Her açıdan hayırlı olan bir rüya olup, mutluluk ve huzur dolu zamanlar ile insanlara güven veren gelecek rivayeti edilmektedir.

Rüyada Ayetel Kürsi okuduğunu görmek rüyayı gören kişinin inancı ve karakteri sayesinde her zorlukla başa çıkabileceğine, insanlara karşı farklı tutum ve davranışlar geliştirmeden kutlu bir insan olarak son nefesine kadar şaşmadan yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Ayetel Kürsi Dinlemek

Rüyasında camide Ayetel Kürsi dinleyen kişi, kalbi temiz olduğu için bu rüyayı gördüğüne, kalbinden geçenlerin en kısa süre içerisinde kabul görerek ne muradı var ise tez zamanda kavuşacağına delalettir. Dünyalık hayaller kuranların zenginlik, mutluluk ve evlilik gibi farklı durumların direkt olarak kabul olmasına delalettir. Ahiret için iyilik istemeye rüyayı gören kişinin ilmi kuvvetinin artarak irfan sahibi birisi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyasında toplulukta Ayetel Kürsi dinleyen kişi, ilim ve irfana önem vererek hayatını düzgün yaşayan, bir amaç ve gaye doğrultusunda değil tertemizce Allah’a ibadet edenlerin ya da edeceklerin görmesi mümkün olan bir rüyadır. Hayırların ve mutlulukların habercisi olarak nitelendirilen rüya korku ve kederden uzak olunacağına, huzurlu bir aile ortamı ile insanların mutluluk ifadeleri saçacağın şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında günah işlerken Ayetel Kürsi dinleyen kişi, hayat içerisinde günah işlediklerine ya da büyük günah işleyeceklerine, içlerinde kötülük olmadığına fakat ortama ayak uydurarak kötü düşünceler elde edileceğine delalettir. Kendilerini değerlendirerek tövbe eden kişilerin Allah katında tövbelerin kabul olacağına, tövbeye teşvik edici bir rüyadır.

Rüyasında bilgisayarda Ayetel Kürsi dinleyen kişi, hayatında hiç sıkıntı çekmeyeceğine sürekli olarak bir koruyucu meleğin olacağına, insanlar tarafından sevilen birisi olarak kazasız ve belasız zamanları geçeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Ticaret ile uğraşanların işlerinde açılma olacağına, rızıkları artarak daha çok büyüyeceklerine ve ibadetlerini de aynı şekilde geliştirerek insanlara, yardıma muhtaç ortamlara yardım edeceklerine delalettir.

Rüyada Ayetel Kürsi Okunduğunu Görmek

Rüyasında camide Ayetel Kürsi okuduğunu gören kimse, kafasında yer ettiği geleceğe sahip olacağına, çalışkan olacağına veya olduğuna bunun için farklı hayaller kurarak insanlar tarafında tebrik edilecek işlere imza atacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Okul hayatında veya iş hayatında başarı bandına adım atarak hızla yükseleceğine, kaderi çok güzel olarak hayırlı insanlar ile evleneceğine,  hayırlı evlatları olacağına delalettir.

Rüyasında evde Ayetel Kürsi okuduğunu gören kimse, hayatta isteklerine kolayca erişerek zorluk yaşamadan hareket edeceğine, başarı merdivenine kendisini dayayarak mutlu bir gelecek elde edileceğine delalettir.

Rüyasında Ayetel Kürsi okuduğunu gören kimse, çalışan bir kişinin kafasında yer ettiği projeleri gerçekleştirmek için farklı atılımlara gireceğine, kendi işini yapanların büyüme planına uymadan çok büyük büyüme hamleleri yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Plan dışına çıkarak risk alacağına, elde edilen başarının nasıl geldiğini insanlara kanıtlayacağına işarettir. 

Rüyasında televizyonda Ayetel Kürsi okuduğunu gören kimse, kafasında başarılı biri olma fikri olduğuna ya da yaşayacağı bazı olaylardan sonra kendisine güveni gelerek başarılı olmak için çaba göstereceğine, çabasının karşılığını alarak farklı bir buluşa imza atacağına, adını tarihe altın harflerle yazdırma şansı elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında Ayetel Kürsi okuduğunu gören bekâr kimse, kafasında var olan evlilik fikrine daha çok sıcak bakacağına, dünürlerini değerlendirerek evlilik ortamının oluşacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Evlilik düşüncesine girerek masraf edeceğine, masrafların artması ile gelirinin de birden atarak rahat ödemeler yapabileceğine, rızkının artmasına neden olacak girişimler yaparak, evlilik zamanı rızkının meyvelerini toplayacağına delalettir. Evlenilecek kişinin hayırlı kişiler olacağı şeklinde de bir rivayet mevcuttur.

Rüyada Ayetel Kürsi Okuduğunu Görmenin Psikolojik Yorumu

Yaşantısına dikkat eden kişilerin ve maneviyatı kuvvetli olan kişilerin görmesi yüksek ihtimal olan bir rüyadır. Bilinçaltının rüyalara etkisinin olduğunu kanıtlayan niteliktedir.

Rüyayı gören kişi hayatında günah işlemekten korkan, insanları incitmemek amacında çekingen tavırlar sergileyen ve inancına göre yaşayarak başarılı bir insan olduğuna, psikolojik olarak hata işlememek adına çok çaba sarf ettiğinden yönlendirici niteliğinde olan bir rüyadır.

Dünyalık işlerinde sıkıntı olmayacağına, dünya üzerinde ahiret için çabalayarak, cehennem hayatından korkan, cennet mevkisine erişmek için dua eden, ibadetlerini aksatmayan, inancına sahip çıkarak çok başarılı bir insan olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Ayetel Kürsi Okuduğunu Görmek

“Rüyada Ayetel Kürsi Okuduğunu Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyada Ayatel kürsü okuyordum ama eşim ile de konuşuyorum, okuduğumu söylemişim. Okuduğumu o da duymuş ne anlama gelir?

  2. Rüyamda hem koşuyorum hem Ayetel Kürsi okuyorum. Arkamda da bir bayan tanımıyorum kuran okuyor.

  3. Rüyada bir savaşın içinde eşimle beraberdim tam eve gidecekken üzerimize kurşunlar yağdı herkez kaçıyordu bende ayet-el kürsi okuyordum yanında orta yaşlı bir adam vardı ve bana dediki ben inanmıyorum hasa duaya onu imana getirecekken can havli ile kaçtık savaş ortasında eşim ve kızın kayboluyordu onları bulamadım bir arabanın bagajına atlayıp olay yerinde uzaklastim acaba neye yorumlaniyor benim bu rüyam şimdiden teşekkürler

  4. Rüyamda sınıfta arkadaşlarım ve öğretmenlerim beni Ayet-el Kürsi okurken dinliyorlardı ve çok güzel okuyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir