Rüyada Altın Toplamak Görmek

Rüyada altın toplamak, rüyayı gören kişinin geçmişten devam eden maddi ve manevi sıkıntıların son bulacağına işaret eder. Rüya sahibinin uzun zamandan beri iş aradığını ve kendisine uygun bir iş bulacağına da işarettir.

Ayrıca bkz: Altın Kaybetmek

Altın Toplamak

“Rüyada Altın Toplamak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Yıkık dökük bir eve giriyorum bir merdivenden yukarı çıkıyorum, yanımda bir arkadaşım daha var ve merdivenin sağ duvarı çok kalın ama yıkılmış ve orada bir işaret gördüm temizledim. Baktım bir mekanizma var oradan bir şeyi daha çektim uzun pim gibi bir şeydi. Sonra büyük bir kutu kat kat raflı baştan bi ses çıktı uğultu çığlık gibi kapadım. Sonra tekrar açtım bir sürü yüzük böyle taşlı gümüş diğer ufak çekmecelerde var onlarda da altın bilezik başka çekmecelerde de altın yemek kaşıkları falan vardı bende sadece altın olanları aldım cıktım bide bu çekmecenin komple içi sanki bir şey yapmışlar mekanizma gibi hepsi hareket ediyordu bir altın olanlar hareket etmiyordu. Bana bu rüyanın ne demek olduğunu anlatırsanız sevinirim!

  2. Hayırlı günler rüyamda ağaçtan ve boş tarladan saygısızca altın topladım neye delalet eder bilgi verirseniz sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir