Rüyada Bulgur Görmek

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek elde edilecek servete, mala ve bu malın zekatını vermeye işaret eder.

Rüyada bulgur görmek, kişinin yapacağı işlerde daha dikkatli olmaya, temkinli davranmanın gereğine işaret eder.

Rüyada görülen bulgur pilavı, zekatı verilen ve bundan dolayı bereket hasıl olan nimete delalet eder. Evde bolluk anlamındadır.

Rüyasında evine çuvalla bulgur girdiğini gören kişi, tahmin bile edemeyeceği bir bolluğa kavuşur.

Ayrıca bkz: Pilav

Bulgur

“Rüyada Bulgur Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Kendimi rüyamda Çin’den bulgur, pirinç ve mercimek almaya gidip seçtiğimi gördüm. Yorumlar mısınız?

  2. Rüyamda kayınvalidemin bulgur pilavı yaptığını, bulguru da benim evden aldığını söyledi.  Kayınvalidem ile küsüz, görüşmüyoruz. Ne anlama geliyor?

  3. Rüyamda ölmüş babamı çok sık görüyorum. Bizim eve geldiğini ve bir tencere içinde bulgurlu sarma görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  4. Kabın içine bulgur koyuyorum bulgurlardan kurtlar çıkıyor, beyaz ve bir sürü kurtçuk.

  5. Rüyamda vefat eden annem ile bulgur ayıklıyorum ve “Mısır da olsa kardeşin mısır çorbası seviyor” diyor.

  6. Rüyamda bulgur pilavı yapmışım ve tanıdığım birisine pilavdan yediriyordum. Ne anlama geliyor acaba?

  7. Rüyamda teyzemin evindeyim bulgurların döküldüğünü görüyorum toplarken teyzeme bence bunları helva yap dağıt hastanede diyorum acaba ne anlama geliyor?

  8. Rüyamda dükkânda oyalanırken tam gidecektim bir baktım büyük kapik yarıya kadar açık tuh unutmuşum dedim bir baktım iki tane kapıdan ışık geliyor (içerisi dükkânın deposuymuş rüyada) amanın dedim kim girdi kim bilir dedim korktum elemana seslendim sesimi duydu geliyordu tam o sırada beş altı kişi inşaatçı tipli ellili yaslarda karıkoca galiba karşımda belirdi adamın birini tanıyormuşum merhaba dedim önümden homurdanarak geçti biraz öteye gittiler kazma kürekle tamirata gelmişler meğer adam keyifsiz bir şekilde parasını da ödemedi zaten falan dedi galiba dükkânı tamirat yaptıran hakkında konuşuyordu neyse tam hatırlamıyorum üstüme alınmamıştım neyse kazmayla kazdı ince beton tabakanın altından sarı kahverengi arası toprak göründü biraz yaklaştım kazdığını hatırlamıyorum adam o kazma vurduğu yerin içindeydi o oyuktan bir tabak yiyecek uzatacaktım adama eğilesim gelmedi yanda duran kadına uzat bunu ver dedim obur tarafa yürüdüm merdiven kenarı gibi bir yer on on beş tabak hazırlanmış hepsi ayni içlerinde biraz bulgur pilavı ve ortasında ikişer parça köfte galiba ondan sonra tabağın birindeki bulgur biraz az gibime geldi ya dedim bu tabağa az olmuş haksızlık olacak derken sanki pekte az değil falan derken uyandım. Genelde korkunç rüyalar görürdüm hatırlanacak tipten değil ama bu çok etkiledi beni tabir edebilen olursa sevinirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir