Rüyada Altın Çalmak Görmek

Ayrıca bkz: Altın Çaldırmak, Altın Bulmak

Rüyada altın çalmak rüya sahibinin hayalini kurduğu, arzu ettiği isteklerine kavuşacağını işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresinde bulunan yakın bir arkadaşı aracılığı ile yeni ve hayırlı bir işe başlayacağına, bu işin ekmeğini uzun bir zaman yiyeceğine ve yine bu işten gelen hayırlı paralar ile kendisi ve ailesine yatırım amaçlı mallar alacağına ve refaha ulaşacağına rivayet eder. 

Rüyada birinin elinden zorla kavga ede ede onun altınını çalmak rüyayı gören kişinin çok zor bir karar vereceğine tabir edilir. Kişinin yakın zamanda hem kendi hem de ailesinin hayatını etkileyecek önemli bir karar vermek zorunda kalacağını, bu kararı almaya çalışırken kafasının çok karışıp çok gelgitler yaşayacağını fakat sonunda kendi içinden geçen seslere kulak vererek hayırlı olan bir karar alacağını ve o kararından sonra da hayatında hem maddi hem de manevi huzura ereceğini işaret eder.

Altın Çalmak

“Rüyada Altın Çalmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyada başım kaşındı, elime bir kutu geldi, içinden su damladı kutuyu açınca çeyrek altınlar çıktı, ama daha önceden ben o altınları camiden seccadenin cebi varmış aradan almışım.

  2. Rüyamda 4 tane bilezik çalıp koluma takmışım. Sonra baktığımda 2 düz 2 desenli bilezik 25 ayar altınmış. Rüyamı hiç yorumlayan olmadı yazarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir