Rüyada Altın Yüzük Bulmak Görmek

Ayrıca bkz: Altın Yüzük Takmak, Altın Bileklik, Altın Yüzük

Rüyada altın yüzük bulmak, rüyayı gören kişinin hayırlara vesile olacak bir işe girişeceğine, yeni ve kendisine hem bol hem de bereketli bir kazanç sağlayacak bir işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada altın yüzüğü dolabında bulmak, kişinin hayalini kurup çok arzuladığı bir isteğinin çevresinden hiç aklına gelmeyecek bir kişi aracılığı ile gerçekleşeceğine ve o insana çok minnet duyacağına işaret eder.

Altın Yüzük

“Rüyada Altın Yüzük Bulmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda kazı yapıyorduk oradan bir yüzük buldum. Bu yüzük işlemeli güzel bir yüzüktü. Birisi alıp içine bakayım isim yazılıdır kime ait olduğunu bulalım derken ben ellerimle yeri eşerken bir sandık gibi bir nesne ve içinde kilolarca birbirine bağlanmış altın bilezikler buldum. Onları orada sakladım ve uyandım. Bu rüyamın tabirini gönderebilir misiniz? Teşekkür ederim…

  2. Rüyamda bir evin bahçesine girdim orada bir dolabın içinde çeyrek altınlar ve tam kurslarla yüzükler gördüm ve aldım sonrasında o eve gelenlerin evimdeki misafirlerin olduğunu öğrendim. Altınları benim aldığımı tahmin ettiler hırsızlıkla suçlamasınlar diye bir şey diyemedim ve uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir