Rüyada Alnından Öpülmek Görmek

Ayrıca bkz: Alnından Öpmek, Sevgiliyi Öpmek, Buse (Öpmek)

Rüyada alnından öpülmek, rüya sahibin elde edeceği başarı ve mevkiinin habercisidir. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda başarılı bir işe imza atacağını, üstlendiği bir görevi en iyi şekilde bitireceğini işaret eder. Eğer rüya sahibi bir iş sahibi ise ve rüyada alnından öpüldüğünü gördüyse, o kişinin yeni ve farklı bir iş koluna atılacağını ve korkusu olsa dahi hiç de korkacağı gibi ve düşündüğü gibi bir olumsuzlukla karşılaşmayacağını delalet eder.

Rüyada bir düğün ya da toplantı gibi kalabalık bir ortamda alnından öpüldüğünü görmek rüya sahibinin ses getirecek ve çevresi tarafından duyularak çok yankılanacak ve çevresini hayrete düşürecek bir kişi ile evlilik yapacağını işaret eder.

Rüyada alnından öpülürken ağlamak rüyayı gören kişinin şansa ihtiyacı olduğunu ve bu şansın da yakın zamanda kendisini bulacağını, şansının dönerek herkesçe takdir edilen ve kıskanılan bir şöhrete kavuşacağını, ünlü ve tanınmış bir pozisyona geleceğini rivayet eder.

Rüyada alnından öpüldükten sonra alnını silmek, rüya sahibinin kendisini bulan şansı elinin tersi ile ittiğini, önceleri bunun kendisi için bir fırsat ve şans olduğunu fark edemeyeceğini fakat sonradan fark etse bile artık çok geç olduğu için çok pişman olup üzüleceğini işaret eder.

Rüyada Başka Birinin Alnından Öpmek

Rüyada başka birinin alnından öpmek, rüyayı gören kişinin o kişiye müjdeli bir haber vereceğini delalet eder. Rüyada alnından öpülen kişi bekar veya dul ise o kişinin başkası vesilesi ile biriyle tanışacağını ve evleneceğini işaret eder. 

Rüya sahibi bir öğrenciyi alnından öptüyse, o öğrencinin derslerine yardım edeceğini ya da o öğrenciye maddi olarak destek sunacağını rivayet eder. Bazı rüya bilginlerine göre rüyada başka birinin alnından öpmek, kişinin çok istediği bir kişiyi ya da durumu gereksiz yere sahiplendiğini ve yakın zamanda bu kişi veya durumu kaybedeceğini gösterir şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada aileden birini alnından öpmek, o ailenin çok güzel bir haber alacağını ve ailede bayram havası olacağını işaret eder.

Rüyada Birini Öpmek

Rüyada birini öpmek güzel olayların ve müjdeli haberlerin habercisidir. Rüyayı gören kişinin mutlu olacağına, mutluluğunu paylaştıkça bu mutluluğunun artacağına işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi yeni evli ise ya da çocuk yapmak isteyen bir çift ise çocuk haberini yakın zamanda alacaklarını ve bu çocuğun da çok şanslı olacağını ve ailenin hayatında köklü bir değişiklik yapacağını delalet eder. 

Rüyada birini öptüğünü gören kişi bir iş sahibi ise, işyerini büyüteceğini veya işyerindeki işçi sayısını arttıracağını, kazancının da misli misli artacağını işaret eder.

Rüyada birini yol ortasında öpmek, rüyayı gören kişinin gözü kara olduğunu ve bu gözü kara özelliği sayesinde büyük riskler alacağını ama aldığı bu risklerin sonucunu görünce pişman olmayacağını ve bu risklere değdiğini düşüneceğini işaret eder.

Rüyada birini elinden öpmek, rüya sahibinin birinin desteğini alarak ve rızasını alarak yeni bir işe kalkışacağını ve dua alarak işe başladığı için de hiçbir sıkıntı ile karşılaşmayacağını ve yolunun da bahtının da açık olacağını delalet eder.

Rüyada Alnından Öpülmek Psikolojik Yorumu

Rüyada alnından öpülmek psikolojik olarak rüyayı gören kişinin takdir edilmeyi sevdiğini bu amaçla hareket ettiğini gösterir. Kişinin ailesini ya da yakın çevresini gururlandırmaktan çok hoşlandığını ve çevresinin kendisinden iyi bir şekilde bahsetmesi için kötü işlere bile bulaşabilecek potansiyelde olduğunu da gösterir. 

Bu tür rüyaları genelde bekar genç kızlar da sık sık görmektedir. Bu tür rüyalar görmelerinin temelinde ise sahiplenilmek istemeleri, evlenmek istemeleri gibi nedenler yatmaktadır.

Alnından Öpülmek

“Rüyada Alnından Öpülmek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda eczacı bayan komşuma 5 TL borcu verdim ve bayan eczacı komşum anlimdan öptü ne anlama geilyor

    1. Eger eczaci bayan bekarsa onunla insallah evleneceksin yada ondan sana bir fayda dokunacaktır Allah en iyi bilendir

  2. Bir adam seviyorum ama engeller var bir türü bir araya gelemiyoruz rüyamda istemiyordum onu bana yaptıkları aklıma geliyordu ben nereye gitsem peşindeyim diyordu beni takip ediyordu tam yakalayacak gibi oluyordu kaçıyordum ve birden bire kollarımdan tuttu ve anlimdan öptü çok farklıydı gerçek gibiydi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir