Rüyada Almanya’ya Gitmek Görmek

Ayrıca bkz: Alman, Almanya 

Rüyada Almanya’ya gitmek rüyayı gören kişinin yaşamda ulaşmak istediği ideallerinin olduğunu, hayattaki beklentisini yüksek tuttuğunu bu ideallere ulaşmak için de çok çaba sarf ettiğini işaret eder. Kişinin içinden gelen gücün de göstergesidir. Rüya sahibinin içinde bulunan güçle zor olan şeylerin üstesinden geleceğini, içindeki hevesle tabiri yerindeyse imkansızı başaracağını delalet eder. Rüyayı gören kişinin kişiliğin kuvvetli, güçlü olduğunu rivayet eden bir rüyadır. 

Rüyada Almanya’ya giderken ağlamak, rüya sahibinin çok kolay gözüyle baktığı, çözmede güçlük çekeceğine, düşünmediği bir problem yaşayacağına, bu sorunu çözerken çok zorlanacağına ama bu zorlanmasının nedeninin maddi olacağına fakat çevresinden aldığı destekle bir sıkıntının üstesinden geleceğine işaret eder. 

Rüyada Almanya’ya giderken bavulla gitmek ya da büyük çanta ile gitmek, kişinin çok radikal ve köklü bir karar ile yani dönüşü olmayan bir karar ile hayatını değiştireceğini, çevresini, sevenlerini ve ailesini geride bırakıp bir daha arkasına bakmamak üzere yeni yollara sapacağını ve bu yeni hayatında başarıyı da bol kazancı da elde edeceğini rivayet eder. 

Bazı rüya alimlerine göre rüyada Almanya’ya gitmek, rüya sahibinin tehlikeli işlere bulaşacağına, bu nedenle çevresindeki bir insanın zarar göreceğine fakat kısa bir zaman sonra bu tehlikeyi ortadan kaldırıp o kişiye verilen zararı ortadan kaldıracağına delalet eder. 

Rüyada Almanya’ya giderken gülmek elde edilen para, mal ya da ünün kalıcı olacağına ve bunların nesilden nesile aktarılarak çocukların veya torunların bu mal mülk ya da şöhretten faydalanacağına işaret eder.

Rüyada Almanya’da Olduğunu Görmek

Rüyada Almanya’da olduğunu görmek, kişinin yaşamında yaşayacağı bir hayal kırıklığının habercisidir. Rüyayı gören kişinin kendinden ve çevresinden emin olduğu bir durumda şok yaşayarak hayal kırıklığına uğrayacağını, garanti gözüyle baktığı bir olayın gerçekleşmeyeceğini, bu nedenle de mutsuzluk yaşayacağını delalet eder. 

Rüyada kendini Almanya’da bir konserde olduğunu görmek, rüya sahibinin çevresiyle kaynaklı bir sorun yaşayacağına bu sorun sonrasında da hiç beklemediği bir anda yaşadığı ortamı değiştireceğine ve doğru insanların olmadığı yeni ortamlara gireceğine, bu ortamlarda da mutsuz olup pişmanlık yaşayacağına delalet eder. 

Rüyada kendini Almanya’da bir otelde görmek, kişinin hayal kırıklığına uğrayacağını düşündüğü bir konuda öylesine, sırf karar vermek için olumlu bir cevap vereceğine fakat aradan belli bir zaman geçtikçe verdiği kararın sonucunu tahmin ederken yanıldığına, aksine hayal kırıklığına uğramadığını ve mutlu olarak karşısındaki insana güven duyduğunu delalet eder.

Rüyada Gurbete Gitmek

Rüyada gurbete gitmek, genel anlamda sarf edilen emeğin karşılığının alınacağını delalet eder. Rüya sahibinin olmasını istediği bir durum için çok fazla emek harcadığını, çok uğraştığını, çok göz yaşı döktüğünü ve dua ettiğini ve gösterdiği emeğin ve ettiği duanın karşılığını aldığını gösteren bir rüyadır. 

Rüyada gurbete uçak ile gitmek gösterilen bu emekler karşısında alınan ödülün çok ani, hiç beklenmedik bir anda geleceğini ve rüya sahibini şok ederek şaşırtacağını ve mutlu edeceğini işaret eder. 

Rüyada gurbete bavul ile gitmek emeklerin karşılığının alınsa bile sıkıntı ve kederin bitmeyeceğine, sevineceği olaylar kadar üzüleceği ve yıpranacağı olaylar da yaşayacağına rivayet eder. 

Rüyada gurbete bir arkadaş ya da akraba ile gitmek, rüyayı gören kişinin çevresi tarafından çok desteklendiğini, aldığı bu destek ile bazı sorunların üstesinden geleceğini, yine bu destek ile başarı sahibi olup yükseleceğini işaret eder. 

Rüyada gurbete giderken türkü söylemek, rüya sahibinin çok hırslı olduğunu, gözü kara ve cesur bir kişiliğe sahip olduğunu ve bu hırsı sayesinde başarı yakalayıp yükseleceğini delalet eder.

Rüyada Yurt Dışına Gitmek

Rüyada yurt dışına gitmek, yanacak kafa karışıklıkları ve kararsızlıkların habercisidir. Rüya sahibinin hayatının biraz karışık olduğunu, kişinin kötü olaylara şahitlik ettiğini, maruz kaldığı bu iyi olmayan olaylar nedeniyle de hayatında karar veremediğini delalet eder. Kişinin yaşadığı kararsızlık nedeniyle de hayatında karşısına çıkan fırsatları göremediği, bu fırsatları fark etse bile artık geç olduğu için tercih yapamadığı ve bu nedenle de standardı düşük, zor yaşam şartlarına sahip bir yaşam sürdürdüğünü işaret eder. 

Rüyada yurt dışına bir kadın ile gitmek, kişinin yaşadığı kafa karışıklığı ve kararsızlıkların nedeninde bir gönül işinin olduğunu, kişinin kalbi ile çevresi arasında kaldığını, ailesinin istemediği bir kişi ile birlikte olduğunu bu nedenle de çok düşünüp çok üzüldüğü fakat bir karar veremediği için çok yıprandığını rivayet eder. 

Rüyada bir erkek ile yurt dışına çıkmak ise, rüya sahibinin kararsızlık nedeninin iş yaşamıyla ilgili yaşadığı sıkıntılar ve yaşadığı gerilimler olduğunu bu nedenle de işi bırakma ya da devam etme konusunda bir türlü karar veremediğini işaret eder. 

Bazı rüya bilginlerine göre rüyada yurt dışına çıkmak, rüyayı gören kişinin çevresini üzdüğünü, çevresindekilerin öğütlerine kulak asmadığını, yaşadıklarına isyan ettiğini ve hiçbir şeyden memnun olmadığını işaret etmektedir.

Rüyada Yolculuk Yapmak

Rüyada yolculuk yapmak, rüya sahibinin birikim yaptığını işaret eden bir rüyadır. Kişinin bir amacını gerçekleştirmek için maddi bir birikim yapması gerektiğini bu nedenle de rüya sahibinin eline geçen maddiyatı harcamadığını, hatta birikim yapabilmek için birden fazla işte çalıştığını işaret eder. 

Rüyada yolculuk yaparken biri ile sohbet etmek, rüyayı gören kişinin çevresindeki başka birinin gerçekleştirmek istediği, yapmak istediği bir duruma vesile olacağını ve bu kişinin sunduğu maddi fırsat ve yardımlarla istediği şeyi yapabileceğini işaret eder. 

Rüyada yolculuk yaparken kusmak, kişinin yaşadığı bazı durumlara karşı kin tuttuğunu, kendisini ezmeye çalışanlara karşı hırslandığını ve iş yaşamında yükselebilmek için normalden fazla çaba harcadığını bu nedenle de çevresindeki kişilerin açıklarını ve yanlışlarını bu hırs ve kinini giderebilmek için yeri ve zamanı geldikçe yüzlerine vurduğunu ve bu sayede rahatladığını delalet eder. 

Bazı rüya alimlerine göre rüyada yolculuğa çıkmak, rüyayı gören kişinin planlarının varlığına, bu planlarını gerçekleştirmek için zaman gerektiğine fakat o zaman dolduğunda ise hem yolunun hem de bahtının açılacağına ve bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada Yol Hazırlığı Yapmak

Rüyada yol hazırlığı yapmak, rüya sahibinin yükseleceğine daha iyi şartlarda yaşam süreceğine delalet eder. Kişinin yaşamında aslında hak etmediği bir işte çalıştığını, hak etmediği şartlarda yaşadığını fakat hiçbir zaman zorsunmayıp isyan etmediğini bu nedenle de mükafatını alma zamanının yaklaştığını işaret eden haberci bir rüyadır. Hatta bazı rüya bilginleri bu rüyayı muvaffaka ermenin zamanı geldiğini müjdeleyen rüya olarak da yorumlamaktadırlar. 

Rüyada yol hazırlığı yaparken yiyecek veya içecek de hazırlamak hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin çevresinde bir anda yükseleceğine, çok saygı duyulan ve sözüne itimat edilen bir kişi haline geleceğine ve çevresindeki yakın dostlarına veya akrabalarına hayrının dokunacağına ve onlardan güzel dualar alacağına delalet eder.

Almanya’ya Gitmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir