Rüyada Allık Sürmek Görmek

Ayrıca bkz: Allık, Ruj

Rüyada allık sürmek, rüya sahibinin aldatıcı olduğunu, rüya sahibinin hoşnutsuz bir hale sahip olduğunu ve mutsuz olduğunu işaret eder. Rüyayı gören kişinin şu an içinde bulunduğu ortamını sevmediğini, çalıştığı işini istekle yapmadığını fakat bütün bu olumsuz hislerine rağmen etrafına gülücükler saçarak çok mutlu görünmeye çalıştığını rivayet eder. Rüyadaki allık gizliliklerin, saklanan duyguların göstergesidir. 

Bazı rüya alimlerine göre rüyada allık sürmek, rüya sahibinin aslında hayırlı olmayan işlere bulaştığını, utanç verici durumlara düştüğünü ama bu halinden memnun olduğunu ve bu durumu değiştirmek için çaba sarf etmek yerine sadece yaşadığı durumun üstünü gizli kapaklı örtmeye çalıştığını ve tam aksine çevresindekilere çok hoş bir hayat sürdüğünü göstermeye çalışma çabası içinde olduğunu işaret etmektedir şeklinde yorumlanmaktadır. 

Rüyada allık aldığını görmek rüyayı gören kişinin sosyal çevresini değiştireceğine, yeni arkadaşlıklar edineceğine fakat bu çevrenin kendisine faydadan çok zarar getireceğine ve rüya sahibini doğru yoldan çıkaran ve pişmanlık yaşatan olaylar yaşamasına neden olacağına rivayet edilir. Yani rüya sahibinin bir karakter kirlenmesi yaşayacağının ve bu durumdan da rahatsız olmayacağının habercisidir. 

Rüyada allık sürdükten sonra ağladığını görmek ise, kişinin yaşadığı üzücü olaylardan sonra pişmanlık duyacağına rivayet edilir. Bu nedenle de yaşadıklarının üstünü örtmek yerine yakın çevresinden yardım isteyeceğinin habercisidir.

Rüyada Kendi Çabasıyla Allık Sürmek

Rüyada kendi çabasıyla allık sürdüğü görmek, kişinin kendi eli ve tercihleri ile bir seçim yapacağına ve bu seçiminden dolayı üzüleceği, pişmanlık duyacağına fakat kaderine razı olup değiştirmek için hiçbir çaba sarf etmeyeceğine rivayet edilir.

Rüyada sürülen allık parlak veya simli ise yani içinde ışıltılar olan bir allık ise rüya sahibinin aniden bir fırsat yakalayacağına ve yakaladığı bu fırsatı değerlendireceğine, çevresi tarafından özenilen bir konuma ulaşacağına fakat elde ettiği mutluluk ve huzurun acısını çok geçmeden kat kat ödeyeceğine ve eski hayatına tekrar geri dönmek isteyeceğine rivayet edilir. 

Bazı rüya bilginleri ise rüyada kendi çabasıyla allık sürmeyi hayra yormaktadırlar. Rüyayı gören kişinin çevresindeki bir insandan hoşlandığını fakat duygularını belli edemediğini fakat bir süre sonra kendi çabası ve emeği ile o kişi ile duygusal bir yakınlık yaşayacağını ve bu yakınlığın da kısa sürede aşka dönüşeceğini işaret etmektedir şeklinde yorumlamaktadırlar. Sürülen allık ne kadar koyu renkli ise aşkın da o kadar ciddi olacağını ve güzel yaşanacağını gösterir.

Rüyada Krem Sürmek

Rüyada krem sürmek, rüya sahibinin söylediği yalan ile hayatından birini kaybedeceğini rivayet eder. Rüyayı gören kişinin çok da gereği yokken hatta durduk yere çok yakın bir arkadaşına yalan söyleyeceğini, arkadaşının da bu yalan nedeniyle hayati bir konuda yanlış bir karar vereceğini ve rüya sahibini hayatından çıkaracağını işaret eder. 

Rüyada yatmadan önce krem sürmek ve uyumak rüyayı gören kişinin ailesinden birinden, evli ise kocası veya karısından aldığı bir malı yada eşyayı sakladığını işaret eder. Fakat bu saklanan şeyin eğer açıklanmaz ve rızası alınmaz ise hayır getirmeyeceğini hatta kendisine zarar getireceğini ve rüya sahibini mutsuz edeceğini işaret etmektedir. 

Rüyada krem alırken kararsız kalmak ve alamamak hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin hayırlı olmayan bir insan ile tanışacağını, bu kişinin rüya sahibine her zaman iyi yüzünü göstererek aldatmaya çalışacağını fakat rüyayı gören kişinin bunu hissedip ve görüp o kişi ile bağlantısını keseceğini ve hayatından çıkaracağını işaret eder.

Rüyada Krem Süren Erkek Görmek

Rüyada krem süren erkek görmek rüyayı gören kişinin iş hayatında hile ve yalan ile yükseleceğini rivayet eder. Rüya sahibinin iş yerinde hoşlanmadığı insanların olduğunu, bu insanlardan kurtulmak için arkalarından yalan dolan ve türlü dolaplar ile kuyusunu kazdığını ve bu konuda gözünü karartıp o kişileri işlerinden kovdurmak için çaba sarf ettiğini ve başardığını işaret eder. 

Rüyada bir erkeğe hediye olarak krem satın almak rüyayı gören kişinin hoşlandığı bir erkek yada kadının hayatında olan eşi ile arasına gireceğini, sırf o insanı elde edebilmek için yalanlar söyleyerek çiftin huzurlarını bozacağını fakat başarılı olamayıp hüsrana uğrayacağını rivayet eder.

Rüyada Yüzündeki Kremi Silmek

Rüyada yüzündeki kremi silmek, rüyayı gören kişinin kendisine zarar veren çevresinden sıyrılıp pişman olmayacağı bir yola sapacağına ve mutlu olup huzuru yakalayacağına rivayet eder. Rüya sahibinin söylediği yalanlardan dolayı pişmanlık duyacağına ve özür dileyeceğine bu nedenle de kalbinde ve ruhunda huzur bulacağına, bu özründen sonraki zamanlarda ise yolunun ve bahtının açılacağına işaret eder. 

Rüyada yüzünde bulunan kremi sıcak ya da soğuk su ile yıkadığını görmek rüyayı gören kişinin bir musibet yaşayacağını ve bu olaydan sonra tövbe etmeye karar verip hayatını değiştireceğini ve verdiği karardan dolayı her zaman şükredeceğini işaret eder.

Rüyada Eline Krem Süren Kadın Görmek

Rüyada eline krem süren kadın görmek rüyayı gören kişinin aşk hayatındaki değişimin habercisidir. Rüya sahibinin çok istediği, arzuladığı ve etkilendiği biri ile uzun zamandan beri hayalini kurduğu bir aşka yelken açacağını ve bu ilişkinin de çok sağlam olacağını ve sonunun geleceğini rivayet eder. Hatta bazı rüya alimleri bu rüyayı evliliğe de yormaktadırlar. Rüya sahibinin istediği ve aşık olduğu kişi ile evleneceğini, mutlu bir yuvası olacağını ve evliliğinin de sağlam ve sıkıntısız bir şekilde olacağını işaret eder. 

Bazı İslam alimlerine göre rüyada eline krem süren kadın görmek, rüyayı gören kişinin başkası aracılığı ile bir izdivaca zorlanacağını, kişinin ağlayarak ve istemeyerek evlilik yapacağını fakat zamanla bunun için pişman olacağını çünkü evliliğinin kendisine huzur ve mutluluk getirdiğini fark edeceğini ve ondan sonra mutlu hale gelen evliliğini istekle sürdüreceğini rivayet eder.

Rüyada Ayağını Kremlemek

Rüyada ayağını kremlemek, rüya sahibinin yeni ve hayırlı olan bir yeniliğe adım atacağını rivayet eder. Rüyayı gören kişinin sıkıntılarından kurtulacağının, huzur bulacağının habercisidir. Eğer rüyada ayağını kremleyen kişi gerçekte işyeri sahibi ise, kişinin yeni bir iş yeri daha açacağını ya da kazancını ikiye katlayarak işçi sayısını arttıracağını rivayet eder. 

Eğer rüyada ayağını kremlediğini gören kişi öğrenci ise, eğitim hayatında çok yükseleceğini ve ün sahibi olarak eğitime bazı yenilikler getireceğini işaret eder. 

Allık Sürmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir