Rüyada Arkadaşını Hamile Görmek

Rüyada arkadaşını hamile görmek rüyayı gören kişi için hayırlı manalara gelmektedir. Rüya birden çok anlam taşımakta ve birden fazla yorumu olmaktadır. Bu rüyaya göre kişi bir doğum haberi alabilir. Sadece arkadaşı veya bir yakınından olmak durumunda değildir. Özellikle rüya sahibinin kendisinin hamile olacağı ile ilgili yorum yapılabilir. Yeni evli bir yakını var ise bu bebek haberini o yakınından alma olasılığı çok yüksektir.

Bebek evin bereketi ve mutluluğudur. Bu nedenle haneye bereket ve mutluluk gelecektir. Bebek bu gelişmelerin bir sembolü olabilir. Ailenin veya kişinin gelir kaynakları artar, zenginleşir. Dünya malı konusunda oldukça şanslı olacakları bir dönemdir. Yeni bir ev veya araba satın alınabilir. Yakın zamanda bir evlilik haberi ile karşılaşabilirsiniz. Uzak veya yakın bir akrabanız sizi düğününe davet edebilir. Bu düğün bir sünnet, doğum, kutlama şeklinde de karşınıza gelebilir. Rüyada hamile birini görmek rüyadaki kişinin yakın zamanda mutluluk veren bir haber alacağına işarettir.

Haneye sağlık veya sağlık haberi gelir. Sağlık sorunu yaşayan bir kimse bu rüya ile iyileşir ve sıkıntılarından kurtulur. Arkadaşı  aracılığıyla kişiye mutlu bir haber ulaşabilir. Yaşayacağınız güzel bir gelişmede arkadaşınız da yanınızda olacaktır. Aile arasındaki bağların kuvvetleneceği bir dönemdir. Alınan güzel haberler aileyi birbirine yakınlaştıracak ve kardeşler arasındaki bağları kuvvetlendirecektir.

Rüyada Arkadaşının Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu görmek rüyada arkadaşı görmek ile aynı anlamlara gelmektedir. Haneye girecek olan iyi haberleri, yaşanacak olan güzel gelişmeleri işaret eder. Bunun yanı sıra müjdeli haberler beraberinde değişimleri de getirebilir. Ev hayatında bazı değişimler yaşanacaktır. Bu durum taşınmak, yeni ev almak olarak yorumlanabilir. Aynı şekilde iş hayatında da bazı haberler ve gelişmeler ile değişimler yaşanır. İş değişikliği veya kadro değişikliği gibi bir durum söz konusu olabilir. Çevrenizde yeni evli bir çift var ise yakın zamanda bir bebek haberi alabilirsiniz. Aynı şekilde kişinin kendisi de hamile olabilir. Rüyayı gören kişi henüz bekar ise yakın zamanda yeni biri ile tanışabilir. Bu dönemde tanışacağı kişi hayatını birleştireceği eşi olacaktır. Sağlık sorunlarının yaşanmayacağı bir dönem olacaktır.

Rüyada Arkadaşının Hamile Olduğunu Duymak

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak rüyayı gören kişinin güzel haberler alacağına işarettir. Aile arasında yaşanacak olan güzel gelişmeler kişinin uzun bir süre mutlu olmasını sağlayacaktır. Aileye bir bebek haberi gelebilir. Alınan haber bir bebek haberi olabileceği gibi maddi veya manevi anlamda başka bir kazanç, hediye de olabilir. Örneğin yakın zamanda bir aile büyüğünüz sizi arayacak bir gayrimenkul satın aldığını haberini size verebilir.

Rüyada bebek ve hamilelik görmek bereketi, yeniliği ifade eder. Bu nedenle ev hayatında bir değişim yaşanabilir. Rüyadaki kişi yakın zamanda iş veya ev değişikliği yapabilir. Makam ve rütbesinde bir ilerleme söz konusu olacaktır. İş hayatı ve eğitim hayatı açısından başarılı geçecek bir dönem olabilir. Aşk hayatı söz konusunda olduğunda kişi artık kalkanlarını indirecek ve kaderine izin verecektir. Karşısına çıkan kimse ile birlikte bir arkadaşlık sürecine girebilir. Kararlarını verirken daha dikkat edecek ve yeni kararlar almaya devam edecektir.

Rüyada Hamile Olan Arkadaşını Görmek

Rüyada hamile olan arkadaşını görmek rüya sahibi için bazı kararlar alma dönemi olacağının habercisidir. Rüyadaki kişi geçmişindeki bazı durumlar nedeniyle şimdiyi yaşayamamakta ve ziyan bir zaman geçirmektedir. Yaşanmış ve bitmiş olan gönül işleri kendisini yeni bir kapı açmaktan alıkoymaktadır. Hayatının değişmesi için yeni bir ilişkiye başlamasını gerektiğini bilen ancak bunu yapmayan kişi bu dönemde bazı farklı kararlar alacaktır. Bu kararların başında aşk, evlilik ve çocuk gelmektedir. Bu süreç içerisinde yeni bir iş sahibi olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını hamile görmek Karşınıza çıkan kişi yaptıklarınıza değecek ve ileri adımı gönül rahatlığıyla atabileceğiniz bir kimse olacaktır. Yakın zamanda yeni biriyle tanışabilirsiniz. Daha ciddi bir şeyler yaşamak ve mutlu olmak sizin elinizde. Aileniz ile olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem olacaktır.

Bu rüya bazı rüya tabircilerine göre kişinin rüyasında gördüğü hamile arkadaşının gerçek hayatta çok başarılı işlere imza atacağına işaret olmaktadır. Rüyayı gören başarılı işlere imza atan arkadaşını kıskanabilir. Hayatın birçok alanında geri kaldığını düşünebileceği bir dönemdir. Özellikle arkadaşını hamile görmesi, kendi bilinçaltında yatan bir istek olmaktadır.

Rüyada Kadın Arkadaşını Hamile Görmek

Rüyada kadın arkadaşını hamile görmek rüyayı gören kimsenin bir bayan arkadaşı ile yaşamış olduğu bir problem olduğuna işaret olabilir. Kişi yaptığı bazı şeylerden dolayı arkadaşları tarafından yargılanabilir, onlarla sorunlar yaşayabilir. Kalbini kırmış olduğunu düşündüğü bir bayan arkadaşı bulunmaktadır. Bu kadın arkadaşına karşı yapmış olduğu davranıştan veya söylemiş olduğu sözden dolayı pişmanlık duymaktadır. Geçmişte yaşamış olduğu bazı pişmanlıklar kafasını kurcalamakta ve onu huzursuz etmektedir. Tekrar huzura erişmenin yolunun konuşmaktan geçtiğini bilse de bu konuda henüz bir adım atamamaktadır. Eğer bu adımı atma kararını verebilirse bu dönem çok daha güzel bir şekilde sonuçlanabilir. Ancak pişmanlık çekmesi daha uzun sürecektir.

Rüyada kadın arkadaşını hamile görmek ne demek bu kimsenin oldukça duygusal bir karakter yapısına sahip olduğuna inanılır. Bu nedenle bazı şeyleri haddinden fazla kendisine dert eden bir kimse olarak bazı şeyleri daha da zorlaştırmaktadır. Rüya sahibi düşündüklerini uygularsa iyi haberler alması yakındır.

Rüyada Kız Arkadaşını Hamile Görmek

Rüyada kız arkadaşını hamile görmenin yorumu rüyayı gören kişinin cinsiyetine göre değişmektedir. İlk olarak akla ilk gelen kavram olarak sevgilisinin rüyasında kız arkadaşını hamile olarak görmesinin tabirini yapacak olursak bu rüya kişinin sevgilisine, kız arkadaşına karşı oldukça büyük sorumlulukları olduğunun göstergesidir. Bazı durumlarda erkek bu sorumluluklar altında ezilmekte veya kendisini eziliyor hissetmektedir.

Rüyayı gören kişi erkek ise ilişkileri hakkında kafasında bazı sorular bulunmaktadır. Bu rüya sevgilisini hamile gören bir erkeğin bu duruma sevinip sevmediğine göre yorumlanması gerekmektedir. Genellikle bir duygu hissetmeyen erkekler şaşırma veya korkma gibi ruh hallerine bürünebilirler. Bu rüyanın ardından mutlaka ilişki hakkında yeni bir karar alınacaktır. Bu karar olumlu veya tam tersi olumsuz olabilir. Eğer rüyayı gören kişi bir erkek değil de kız ise o halde rüya çok daha farklı bir anlam kazanır. Kişinin yakın zamanda mutlu bir haber alacağına, ailesinin ve arkadaşlarının da sevineceği bir olay yaşanacağına işaret olabilir.

Ayrıca bkz: Başkasını Hamile Görmek, Arkadaşını Görmek, Bebek (canlı)

 Arkadaşını Hamile Görmek

“Rüyada Arkadaşını Hamile Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Merhaba. Arkadaşım rüyasında beni görmüş karnım şişmiş baya ve üstüme mavi beyaz gömlek varmış. Gelmiş öpmüş beni ve sormuş hayradır Esra diye bende demişim ki hamileyim. Sormuş cinsiyeti belli mi diye evet kızım olacak demişim. Ve ben evliyim o ne demektir?

  2. Bir yakınınızı çok zayıflamış ve bir erkek çocuğa hamile (menopozda olan biri) görmek.

  3. Günaydın. Rüyamda evli ve 1 çocuğu olan bayan arkadaşımı şimdiki halinden daha zayıf gördüm ve kendisine eğilerek “nasılsın mide bulantın falan var mı?” diye soruyorum. O da “hiç bir sıkıntım yok midem bulanmıyor daha önce ki hamileliğimden daha rahat geçiyor” diyor. Yorumlarsanız çok mutlu olurum teşekkür ederim. İyi günler.

    1. Merhabalar, ben rüyamda hamileymişim öyle söyledi bir arkadaş. Sonra gerçekte hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim ve çok sevindim cinsiyeti erkek çok mutluyum.

  4. Çok yakın bir ablamı 3 haftalık hamile olarak gördüm birlikte olduğu insan hamileliği duyunca ayrılıyorlar başkasıyla evleniyor daha sonra evliliği çok zor şartlar altında geçiyor dayak küfürden ibaret bu ne anlama geliyor acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir