Rüyada Arkadaşını Görmek

Rüyada arkadaşını görmek rüyayı gören kişinin geçmiş yaşantısına ve anılarına özlem duyduğunun işaretidir. Bu rüya kişinin özlemekte olduğu eski bir arkadaş, eski bir sevgili, bir akraba olabilir. Kişi yeni yaşantısından, yeni tanıdığı insanlardan sıkılmış ve bunalmış ise eski veya kendisine çok yakın hissettiği bir arkadaşını rüyasında görebilir. Bu durumun başka bir yorumu ise, gerçek hayatındaki iş ve geçim sorunlarının onu çok bunalttığının, kendisinin bir süreliğine de olsa uzaklaşmak, sevdiği kişiler ile birlikte olmak istediğinin işareti olabilmektedir.

Rüyada arkadaşı görmek ne demek rüyayı gören kişinin geçmişte bir sorun yaşadığı veya çok güzel günler geçirdiği; duygusal bir bağı olan arkadaşını rüyasında görmesi, hala kafasını kurcalayan eski sorunlar olduğuna yorulabilir. Bu rüya kimi tabirlerce eski sevgiliye yorulmaktadır. Rüya sahibi gerçek hayatında eski sevgilisini, eskiden aşık olduğu bir kimseyi özlüyor olabilir. Ona karşı duyduğu sevgi ve özlem kendisini eski dostluklar, ortak arkadaşlıklar olarak göstermiş olabilir. Olumlu haberler almaya işarettir. Eskilerden biri ile karşılaşılabilir, güzel günler yaşanabilir.

Rüyada Arkadaşını Ölmüş Görmek

Rüyada arkadaşını ölmüş görmek kişinin geçmişte çok büyük hatalar yaptığının işareti olabilmektedir. Lise veya üniversite yıllarında; evlenmeden, bir ilişkiye başlamadan veya herhangi bir şeyden hemen önce büyük hatalar işlenmiş, kalpler kırılmış olabilir. Bu rüya, rüya sahibinin geçmişe karşı duymuş olduğu pişmanlığa yorulur. Eskiye karşı bir özlem duyulmaktadır. O günlere geri dönülmek ve hatalar telafi edilmek istenmektedir.

Rüyada arkadaşı ölü görmek geçmişte yapılan hataların telafi edilemeyeceğinin ve geçmişe dönülemeyeceğinin işaretidir. Bazı rüya yorumcularına göre ise bu rüya tam tersi anlamlara gelmektedir.

Rüyada ölü görmek, ölü görülen kişinin sağlığında hiçbir problem olmadığına, oldukça mutlu olduğuna ve güzel haberler getirdiğine işaret olur. Kişi gördüğü arkadaşından bir iyilik görebilir, ondan güzel bir haber alabilir.

Rüyada Arkadaşını Hamile Görmek

Rüyada arkadaşını hamile görmek rüya sahibinin yakınlarından birisinin hayırlı bir haber alacağına işarettir. Rüyayı gören kişi hamile olarak gördüğü kişiden çok müjdeli bir haber alabilir. Rüyadaki kişi eğer evli ise tam aksine kendisi hamile kalabilir. Bebek ve hamilelik büyük bir müjdeye işaret etmektedir. Bu nedenle rüyayı gören kişi yakın bir arkadaşından müjdeli bir haber alacaktır. Alacağı haber ile birlikte olumlu gelişmeler yaşanacaktır. Uzun zamandır beklenen biri gelebilir. Kişinin hayalleri gerçekleşebilir. Aşk hayatına yorulursa yeni bir aşkın belirtisi ve habercisi olabilmektedir. Sağlık konusunda oldukça sağlıklı bir dönem olacaktır. İş hayatında güzel sürprizler rüya sahibini bekliyor olabilir.

Rüyada Arkadaşını Gelinlikle Görmek

Rüyada arkadaşını gelinlikle görmek kişinin kendisine bir kısmet çıkacağına yorumlanır. Rüya sahibine arkadaşı aracılığıyla bir teklif gelebilir. Hayırlı bir konuda rüyasında gördüğü arkadaşı aracılık yapabilir. Rüyayı gören kişi kendisi evli ise çok yakınında bulunan bir kişi evlenebilir veya hayırlı haberler alabilir. Bu rüya genel olarak kişinin mutlu olmasına, iyi haberler almasına, ailesine iyi haberler gelmesine, evliliğe, düğüne, bebeğe işarettir.

Rüyada gelinlik görmek; gelinlik, -özellikle beyaz gelinlik- saflığı ve güzelliği temsil eder. Kişinin başına beklenmedik bir anda güzel şeyler gelebilir. Eğer bekar ise yakın zamanda hayırlı bir kısmet ile karşılaşabilir. Eğer kişi evli ise eşi ile sorun yaşamayacağı, mutlu olacağı, bebek beklediği günler gelecektir. Sağlık konusunda bir hastalık ortaya çıkmaz, çevresinde hasta olan bir kimse var ise yakın zamanda sağlığına kavuşur. İş hayatında önüne çıkacak olan rakipleri ve engelleri zekasıyla becerisiyle alt etmeyi başarabilecektir. İş hayatında tebrik ve takdir edilebilir.

Rüyada Arkadaşını Dövmek

Rüyada arkadaşını dövmek rüyayı gören kişinin gerçek hayatta bazı kişiler ile sorunları olduğuna ancak bu sorunları halledemediğine, üstesinden gelemediğine işarettir. Yaşamış olduğu sıkıntılı durum hem aile hayatına hem de iş hayatına oldukça hatta fazlasıyla yansımaktadır. Bu rüya kendisini gerginleştiren ve kendisini huzursuz eden bu durumdan kurtulmak için pek çok şey düşünmüş olmasına rağmen bir çıkar yol bulamadığının, sorunlarını ve şikayetlerini dile getiremediğinin işareti olabilir.

Rüyada arkadaşını dövmek ne demek: Kişinin yaşadığı streslerden dolayı kendi içerisinde şiddete eğilimli bir yanının ortaya çıktığına yorulabilir. Dövmek gerçek hayatta kişinin dile getiremediği, ortaya çıkaramadığı söz ve olayların, bilinçaltında dışa vurumu olarak tabir edilir. Bu nedenle söz konusu rüya, kişinin bazı kimselerle sorunları olduğunu ancak bu sorunları halletmeyi beceremediği şeklinde yorumlanabilir. 

Rüyada Arkadaşını Öldürmek

Rüyada arkadaşını öldürmek rüyada öldüren kişinin gerçek hayatta arkadaşına çok düşkün olduğu şeklinde yorumlanır. Arkadaşını kaybetmekten ve arkadaşına zarar gelmesinden korkan bir kimse bilinçaltındaki bu korkuyla böyle bir rüya görebilir. Bu rüyaya göre kişi arkadaşına büyük bir sevgi beslemekte ve onu başına gelebilecek şeylerden korumak istemektedir. 

Rüyanın aksine ölen arkadaşın güzel ve mutlu bir ömrü olacaktır. Öldüren kişi ise uzun yıllar boyunca ölen arkadaşının yanında ve yakınında olacaktır. Rüyada arkadaşı öldürmek, onu çok sevmek ve korumak anlamlarına gelir.

Rüyada Arkadaşı Görmek

“Rüyada Arkadaşını Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Sevdiğim arkadaşım 40 gün önce öldü, onu gördüm çok güzeldi. Sadece “Yorgunum” diyor, bana gelmiş, ben de “Yat, uzan” diyorum. Bana bir şey vermek istiyor. Ben de “Yok, sana lazım olur” diyorum. Merak ettim.

  2. Bende yakın arkadaşımı samimi bir kız arkaşimı gördüm bana sürpriz yapıp buraya geliyodu ama onu görduyumdede benimle konuş muyodu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir