Rüyada Arabanın Çalındığını Görmek

Rüyada arabanın çalındığını görmek kişinin değer verdiği şeylerin elinden çıkacak olmasına, onları kaybedeceğine işarettir. Başa gelecek olan bazı kötü ve talihsiz olayların ardından bu kimsenin maddi durumunda gerilemeler olabilir.

Maddi anlamda bir sıkıntı yaşanmazken iş hayatında, aile hayatında meydana gelebilecek bazı problemlerden dolayı parasal sıkıntılar peyda olur. Bu sıkıntıları aşmak adına başka yollara sapan birey fark etmeden veya bile isteye hileli yollara başvurabilir. Kısa yoldan haram para kazanabilmek için bazı davranışlarda bulunabilir. Bu amaçla yapılan hatalar, günahlar ileriki zamanda rüyada söz konusu olan kişinin önüne çıkacak ve onu bazı yönlerden engelleyecektir. Yeni bir iş kurma veya evlenme arifesinde olan birey, şansızlıklar veya hakkındaki kötü söylemler nedeniyle isteklerini gerçekleştiremeyebilir. Yapılan yanlış davranışlar, hatalar sahip olduğu şeylerinde kaybedilmesine neden olacaktır.

Bu rüya bu açıdan yorumlandığı takdirde kişinin maddi anlamda bir kazanç elde etmek, borçlarını ödemek ve ihtiyacını karşılamak adına sahip olduğu bir malı veya mülkü satmasına işaret olmaktadır. Bu vazgeçilen şey kimi zaman mecburi olarak da elden çıkarılmak zorunda kalınabilir. Örneğin büyük bir borç nedeniyle ev veya arsa gibi büyük bir birikim gibi aitlikler satılmak, başkasına verilmek zorunda kalınabilir. Elden giden mala, mülke, kaybedilen kazanca, fakirleşmeye işarettir. Bu kayıpların sorumlusu doğrudan rüya sahibinin kendisi olmaktadır.

Bu rüya bazı rüya yorumcularına göre çok daha farklı bir anlama daha gelmektedir. Rüyayı gören kim ise, o kişi uzun zamandır istediği, beklediği, hayalini kurduğu yolculuğa çıkamayacaktır. Bir nedenden ötürü engellenecek ve isteğini gerçekleştiremeyecektir. Bu rüya aynı zamanda hayırlı olmayan işe, hayırlı olmayan evliliğe, zarar etmeye işarettir.

Rüyada Arabanın Kaybolduğunu Görmek

Rüyada arabanın kaybolduğunu görmek rüyadan etkilenen kişinin çok uzun zamanlar çalışıp, emek verdiği ve sonunda sahip olduğu bir aitliğin dikkatsizliği, hatası nedeniyle elinden kayıp gideceğine işarettir. Sahip olup kaybetmenin yanı sıra tam kazanacakken başkaları tarafından ele geçirilmesi de bu rüyanın işareti olmaktadır.  Eğitim veya iş hayatı göz önüne alındığında büyük bir işi kaçırmak, başkasına kaptırmak olarak düşünülebilir. Ya da okulda, üniversitede, sınavda başka kimselerin arkasında kalmak, onlardan kötü sonuçlara sahip olmak bu rüyaya işaret olan anlamlardan birisidir.

Aşk hayatında uzun bir birlikteliğin ardından önemli olmayan sebepler neticesinde ayrılmaya, terk edilmeye hatta aldatılmaya yorumlanır. Çok sevilen bir yakının öldüğü haberi ile karşılaşılabilir. Bu rüya genel olarak rüya sahibinin üzücü bir haber alacağına, sahip olduğu bir şeyi kaybedeceğine, başarısız olacağına işarettir. Rüyasında arabasını kaybeden kişinin atıldığı işler zarar eder. Ticarete yönelirse önemli paralar kaybedebilir. Borç yapmaya delalettir.  

Rüyada Çalınan Arabayı Bulmak

Rüyada çalınan arabayı bulmak rüyayı gören kişinin hatalarını düzelteceğine işaret olmaktadır. Bu rüyanın genel anlamı; yaptığı hatalardan, verdiği yanlış kararlardan dolayı zarar eden, kaybeden, üzülen bir kimsenin hatalarının farkına vararak bunları düzeltmeye, tekrar iyileştirmeye çalışıp amacına ulaşmasına işarettir. İş hayatında büyük zararlar eden, kayıplar yaşayan bir kimsenin tekrar kendini toparlayacağına, işlerini yoluna ve düzene koyacağına işarettir. Yanlış bir kararın, kötü bir olayın kıyısından dönmek demektir.

Rüyasında çalınan arabasını bulan kimse beklemediği bir anda beklemediği bir yerden gelen yardım ve el ile tekrar toparlar ve maddi durumunu oldukça düzeltir. Birikim yapmaya başlar. Rüyada söz konusu olan kimse artık iyi haberler alabilir. Sevindirici olaylar yaşar. Kaybedilen sağlığa geri kavuşulur. Ailede hasta bir kimse var ise bu kimse yakın zamanda iyileşecek, durumu düzelecektir. Bu rüya büyük sıkıntılardan sonra gelecek olan huzura, ferahlamaya işarettir.  

Rüyada Araba Çalan Kişi Görmek

Rüyada araba çalan kişi görmek rüya sahibinin bir yakınına zararı dokunduğunun işareti olmaktadır. Bu rüya genel olarak yorumlandığında bir kimsenin yapılan bir kötülüğe göz göre göre sessiz kalmasına, müdahale etmemesine, hatta kötülük yapan kişilerle işbirliği yapmasına delalet eder.

Rüyayı gören kişi etrafındaki insanlar tarafından sorumsuz, bencil ve egoist olarak adlandırılır. Bu kimse sadece kendi iyiliği için çalışarak çevresindeki insanların iyiliğini istememektedir. Rüyada hırsız görmek bir kimseye yalan söylemek anlamına da gelmektedir.

Kişi bu hırsızların içinde kendisi gerçek hayatta bir kimseye zarar vermiş, malını almış, el koymuş, onu üzmüş olacaktır. Hileli yollara pek sık başvuran bir kimsedir. Bu rüya bazı yorumculara göre rüyada söz konusu olan kişinin malına göz koyan birileri olduğuna işarettir. Kişinin daha dikkatli olması ve yanındaki insanları iyi tanıması gerekmektedir.

Rüyada Araba Çalmak

Rüyada araba çalmak kişinin uzun yıllardır emek verdiği, çalıştığı halde sahip olamadığı bazı şeylerin olduğuna işarettir. Bu rüyanın anlamı helal yollardan çalışıp didinerek bir şeyler sahibi olmaya çalışan bir kimsenin, artık tam tersi yola girdiğine veya gireceğine işaret olmaktadır. Kısa yoldan para kazanmak, maddi durumu düzeltmek, borçlarını ödemek adına yanlış işler yapabilir. Haram para kazanabilir.

Kişi yaptığı yanlış hareketler ve işler neticesinde çevresindeki insanlar tarafından sevilmeyen, kınanan bir kimse olacaktır. Arkasından pek çok şey konuşulacak rüya sahibi başta bunları duymazdan gelirken bir süre sonra rahatsız olmaya başlayacaktır. Çıkan dedikodular kişinin huzurunu kaçırabilir, yaptıklarından pişman olmaya başlayabilir. Rüyasında araba çalan kişi, haram para yer veya gayri meşru yollardan bir mal, mülk elde eder. Bu rüya rüyayı gören kişi için bir uyarı niteliğindedir. Davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini aksi takdirde pek çok sorun yaşayacağını gösterir. 

Rüyada Bir Kadının Araba Çalması

Rüyada bir kadının araba çalması yanlış bir yatırıma, kötü bir komşuya veya geline, damada ve yanlış bir dosta işarettir. Bu rüyayı gören kişi bu tür kişilerle karşı karşıya gelir. Kendileriyle problemler yaşayabilirler. Bu tür durumlardan kaçınmalı ve böyle insanlarla muhatap olunmaması tavsiye edilir.

Ayrıca bkz: ArabaAraba Aldığını Görmek, Araba vapuru 

Arabanın Çalındığını

“Rüyada Arabanın Çalındığını Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda beyaz bir araba kullanıyorum. Manevra yapıyorum bir yerlere girmeye çalışıyorum bir anda arabam yok oluyor. Arıyorum bulamıyorum ama anahtarı bende. Yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir