Rüyada Araba Yanması Görmek

Rüyada araba yanması rüyayı gören kişinin geçmiş yaşantılarında bazı kimselere kötülük yaptığına yorulur. Bu kişi çevresindeki insanlarla arasında birtakım problemler yaşar. Bu problemlerin nedeni  geçmiş yaşantısında yapmış olduğu bazı kötülükler, hayırsızlıklar, hileler olacaktır. Kişi yanlış insanlarla arkadaş veya ortak olduğu için ona uyarak bazı hatalar yapabilir. Yanlış bir eş seçimi hayatı üzerinde doğrudan etkiye sahiptir.

Başkalarının etki alanına girerek istemediği şeyleri yapmış olabilir. Geçmiş yaşantısında işsiz, uğraşsız kaldığı bir dönem olabilir. Bu dönemlerde yanlış kişilerle ilişki kurarak kolay yoldan para kazanmaya çalışmış olacaktır. Bu gibi durumlar genellikle hileli ve haram yollara uğramaktadır. Allah yolundan ayrılan kimse çevresi tarafından da sevilmez ve aranmaz. Toplumdan soyutlandığı bir dönemin içerisine girer. Aile hayatında kendi hakkında duyduğu sözlerden dolayı huzursuzluklar yaşar. Akrabaları ile arası gittikçe açılır. Adının geçtiği dedikodular rüyanın sahibini bunaltacak ve huzurunu kaçıracaktır. Kişi bu ortamdan uzaklaşmak, başka bir şehre gitmek, seyahat etmek isteyebilir.

Rüyada araba görmek bu isteğin bir yansımasıdır. Rüyada araba nasıl görülürse görürse mutlaka kısa veya uzun bir seyahat işareti vermektedir. Arabanın yanması ise kişinin hayallerinin gerçekleşmeyeceğinin, başına kötü olaylar geleceğinin, istediği yere gidemeyeceğinin bir işaretidir.

Rüyayı gören kişi yaşamakta olduğu bu huzursuz ortamda istemeyerek de olsa durmak, alışmak zorunda kalacaktır. Beklemediği bir felaketler zinciriyle karşılaşabilir. Özellikle sağlık, iş, evlilik konularında birbiri ardına talihsizlikler yaşayabilir. İş hayatında birtakım problemler yaşar. Bu problemler kişinin özel hayatındaki sorunlar nedeniyle işine dikkat etmemesi, yönelmemesinden kaynaklanmaktadır. Rakipleri, kişinin bu boşluğundan istifade ederek onun yerini almak isteyebilir. İş hayatında geri planda kalacağı, yerini kaptıracağı bir dönemdir. Bu süreç içerisinde eğer temkinli ve sakin davranmazsa işinden olabilir. Farklı arayışlar, bunalım süreci kişiyi farklı alanlara yönlendirebilir. Ancak deneyimi olmayan işlere kalkışması hüsranla sonuçlanmasına neden olacaktır. İşsiz kalması ekonomik anlamda kötü bir döneme girmesine neden olur.

Maddi yokluk, psikolojik sıkıntıları da beraberinde getirir. Sosyal hayatından uzaklaşacak olan kişi daha da içine kapanık ve mutsuz bir hale gelebilir. Eğer evli ise eşiyle ciddi problemler yaşayabilir. Maddi sıkıntılar evlilik hayatını, geçimini etkileyecektir. Bu sıkıntılar kişinin eşiyle arasının açılmasına neden olur. Eğer evli değil ise aşk hayatının oldukça durgun olacağı bir zamandır. İlişkisinde gelgitler yaşayabilir.

Sevgilisi tarafından terk edilebilir. Maddi anlamda geliri ve kazancı düşeceği gibi elinde olanları da kaybedebilir. Mal ve mülkü varsa, birikiminde azalmalar olacaktır. Arabasını veya evini satmak durumunda kalabilir.

Rüyadaki kişi eğer arabanın söndüğünü görüyorsa tüm yaşayacaklarının kısa bir süre süreceğine yönelik bir yorum yapabilir. Maddi sıkıntılar, ailevi sorunlar, sosyal sorunlar kısa bir süre sonra düzelecek ve her şey eski haline dönecektir. Maddi durumun eski haline gelebilmesi için oldukça çalışmalı ve helal yoldan ayrılmamalıdır.

Rüyada Yanan Arabaya Binmek

Rüyada yanan arabaya binmek yaptığı hataların farkında olan bir kişiye işarettir. Geçmiş yaşantılarında ya da yakın zamanda işlediği günahların ve yaptığı kötülüklerin farkında olan kişi, şimdilerde bu durumdan dolayı oldukça mutsuz ve pişmandır. Kendisini temize çıkaracak, aklayacak şeyler aramaktadır. Artık iyi şeyler yapmaya çalışacaktır. Yaptığı kötülüklerin bedeli olarak kendisi de tehlikelere atılabilir. Kendisine zarar vermek isteyebilir.

Bu durumun psikolojik nedeni kişinin kendisine olan düşmanlığıdır. Bu tür rüyaları gören insanlar kendilerini tüm olanlardan sonra dine adayabilir. Eskiden ibadet etmezken şimdilerde bu konuda oldukça hassas olabilirler. Bu psikolojinin altında ölüm korkusu yatmaktadır. 

Rüyada yanan arabaya binip öldüğünü gören kişi hayatı boyunca ne kadar uğraşsa da temizlenemeyecektir. Başka insanlara istemeden de olsa zararı dokunabilir. Toplumda bencil ve egoist olarak tanımlanırlar.

Eğer kişi yanan arabaya binip kendisine bir şey olmadığını görürse yaptığı iyilikler yerini bulmuş ve kişi iç huzura kavuşmuş demektir. Bu rüya kimi rüya yorumcularına göre rüyayı gören kişinin kendini bir tehlikeye atacağına, çevresindeki insanların ona zarar vermeye çalışacağına işarettir. Kişi yanlış arkadaş, eş, ortak yüzünden kendi elleriyle kendini tehlikeye atabilir.

Rüyada Yanan Arabanın Sönmesi

Rüyada yanan arabanın sönmesi kişinin hatalarının affedildiğine işaret olmaktadır. Bu zamana kadar yapmış olduğu tüm kötülüklerden pişman olan kişi kendini aklamak adına, hatalarını geri almak, iyi işler yapmak istemektedir. Bu rüyaya göre kişi yaptıklarında başarılı olacaktır. Hata yaptığı, üzdüğü, kırdığı kişiler kendisini affeder. İşlenen kötülüklerin, günahların arkasında sürekli maddi sıkıntılar ve bu maddi sıkıntılardan kurtulma isteği yer almaktadır.

Bu dönemde bu maddi sorunlar nispeten azalacaktır. Uzun zamandır yaşanan tüm sıkıntılar bu dönemde nispeten azalacaktır. Kişi yapmış olduğu hatalardan dolayı pişmanlık duyacak ve kendini affettirmek için türlü şeyler yapacaktır.

Rüyada yanan arabanın sönmesi genel olarak rüya sahibinin kötü alışkanlıklardan vazgeçmesi anlamına gelmektedir. Bu tür rüyalar gören insanlar genellikle pişmanlık duyan, tövbe eden insanlardır. Bu rüyadan sonra kendileri ferahlar, düze çıkar. Kötü huyları terk eder. Dine yaklaşır.

Rüyada Yanan Arabanın Altında Kalmak

Rüyada yanan arabanın altında kalmak çok büyük hatalar yapan ve bu hatalardan bir türlü vazgeçemeyen bir kimseye işarettir. Bu kimse rüya sahibinin kendisi de olabilir, oldukça yakın bir akrabası veya tanıdığı da olabilir. Söz konusu kişi kendisi değilse kişi bu kimse ile bir etkileşimde bulunacaktır. Bu nedenle herhangi bir tehlike altında olabilir. Bu rüya geçmişte hatalar yapmış, günahlar işlemiş bir kimsenin halen daha aynı hataları yapmaya devam ettiğine yorulur. Bu hatalarından dolayı rüyayı gören ve hata eden kişinin başına bir felaket, uğursuzluk, talihsizlik gelebilir.

Bu rüya genellikle maddi kayıplara, zararlara, batmaya, iflasa yorulur. Yanlış kararlar, tercihler, alınan beddualar iş hayatını, ticari işleri olumsuz yönde etkiler. Özellikle ticaretle uğraşan kişiler bekledikleri kazancı sağlayamazlar, emeklerinin karşılığını alamazlar. Birileri tarafından dolandırılıp, soyulabilirler. Yeni girişimler, denemeler istenilen yönde sonuçlanmayacaktır. Kişinin düşmanlarından kendisine bazı kötülükler gelebilir.

Rüyada Arabanın Patlaması

Rüyada arabanın patlaması rüyayı gören kişinin hayalini kurduğu, emek verdiği veya gözü gibi baktığı şeylerin başına bir şey geleceğine, gerçekleşmeyeceğine işarettir. Uzun zamandır üzerinde çalışılan bir fikir, proje beklenilen etkiyi yaratmaz, beklenilen ölçüde bir kar sağlamaz. Kişinin iş hayatında yaşadığı hayal kırıklıklarına işaret olur. Bu hayal kırıklıkları evlilik anlamında da karşısına çıkabilir. Yanlış bir eş seçtiğini geçen zamandan sonra anlayabilir. Maddi sıkıntılar nedeniyle evliliğinde de problemler yaşamaya başlayacaktır.

Bu rüya kişinin yakın zamanda karşılaşabileceği bir belanın, felaketin habercisi olabilir. Rüyayı gören kişi bu durumu bir uyarı olarak algılayabilir. Günah işleyen insanlar için, kötülük yapanlar için bu rüya onların yakın zamanda bir musibetle karşılaşmalarına yorulabilir. Bir sıkıntıyla karşılaşırlar. Dikkatli olmazlarsa başlarına çok daha kötü şeyler gelebilir. Bu kişiler yaşayacakları bir musibet ile yaptıklarına pişman olacak ve doğru yola döneceklerdir. 

Ayrıca bkz: İtfaiye, Araba Kazası, Patlama 

Araba Yanması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir