Rüyada Araba Kaybetmek Görmek

Rüyada araba kaybetmek rüya sahibinin gerçekleşmesini istediği büyük hayalleri olduğuna işarettir. Kişinin uzun süredir üzerinde durduğu, çalıştığı, gerçekleştirmek istediği bir hayali, planı vardır. Ancak maddi yetersizlikler başta olmak üzere pek çok aksilikten dolayı planını hayata geçirememektedir.

Rüyada herhangi bir şey kaybetmek rüyayı gören kişinin amacına çok yaklaştığına, ancak kendi hataları nedeniyle sonuca ulaşamadığına işaret olmaktadır. Bu nedenle bu rüyayı genel hatları ile yorumlayacak olursak rüyada araba kaybetmek rüya sahibinin gerçekleştirmek istediği hayallerini tam gerçekleştirmek üzereyken yaptığı hatalardan dolayı nihayete kavuşturamaması olarak yorumlanır. Bu hatalar genellikle bilinçli veya bilinçsiz olarak işlenen günahlardan kaynaklanmaktadır.

Kişi helal yolda ilerleyerek çalışırken bir anda haram yola sapabilir. Sonuca kolay yoldan ulaşmak isteyebilir. Ancak yaptığı bu hatanın bedelini alacaktır. Rüya sahibinin istediği olmaz, huzuru kaçar, mutsuz olur. Aile bireyleri ile iş arkadaşları arasında tartışmalar yaşanır. İki ilişkilerinin zayıflayacağı bir dönemdir. Bu nedenle yakın dostları veya sevgilisi kişiye sırtını dönebilir. Bu konuda haksız olan taraf rüya sahibi olacaktır.

Rüyada araba kaybetmek görmek bu rüya kimi rüya tabircilerine göre kişinin çevresi ve ortamı değişir. Bu değişim istenmeyen yönde olacaktır. Kişi ilerlediği yoldan mecburi olarak dönmek zorunda bırakılır. Kendi istekleri doğrultusunda hareket edemez. Rüya sahibi kaybettiği arabayı buluyor ise kısa süreli bir buhrandan sonra eski düzenine geri kavuşacak demektir. Eğer kaybedilen araba geri bulunamıyor ise rüya sahibinin yaşayacağı sıkıntılı süreç uzun bir süre devam edecek demektir.

Rüyanın genel tabirini yapacak olursak, rüya sahibi maddi anlamda sıkıntılar yaşanacaktır. İkili ilişkilerde zayıf bir dönem olacak, iletişim kurmakta zorlanacaktır. Evli ise eşi ile birtakım problemler yaşayabilir. Sağlık açısından ruhsal durumun kötü olacağı bir dönemdir. Aşırı düşünceli, kararsız, huzursuz bir dönem olabilir. Farklı türde bir sağlık sorunu yaşanmaz. İş hayatında rekabetin yaşanacağı bir dönem olacaktır. Kişi kıskançlık duygusunu bu dönemde sık sık yaşayabilir. Yerine geçmek isteyen kişiler, rüya sahibinin bu zor zamanında istifade etmek isteyecektir. Okul hayatı sürüyor ise bu dönemde iyiye veya kötüye giden bir yol görünmez. Ortalama seyir sürecektir. Mezuniyet yaşanmaz.

Rüyada Araba Çaldırmak

Rüyada araba çaldırmak rüya sahibinin gerçek hayatta yapması gereken görevleri yapmadığı, yerine getirmediği anlamına gelir. Kişi çevresinde sorumsuz olarak addedilen bir kimsedir. Kişinin çevresiyle anlaşamayacağı, ikili ilişkiler kuramayacağı bir dönem olacaktır. Çevresi kişiye sırtını dönebilir. Hakkında dedikodular ve söylentiler duyacaktır. Rüya sahibinin bunların önüne geçmesi muhtemeldir. Kişi bu süreçte kendini sorgulayacak ve hatasını görecektir. Ruh hali olarak dalgın ve üzgün olacağı günlerdir. Kafasında sorular ve çelişkiler yaşar. Aşk hayatı oldukça kötü bir yola sürüklenecektir. Sevgilisi ile kötü bir şekilde ayrılabilir.

Rüya sahibi içine kapanık ve pişman bir hale bürünecektir. Genel olarak bu rüya, kişinin mutsuz olacağına, huzurunun kaçacağına, yalnız kalacağına yorumlanır. Maddi olarak bir kayıp yaşayacaktır. Bu maddi kayıp dikkatsizlikle, yanlış eş veya ortakla birlikte gelebilir.

Rüyada Araba Aramak

Rüyada araba aramak rüya sahibinin gerçek hayatta ün sahibi olmak istediği anlamına gelir. Bu ün dar anlamıyla televizyona çıkmak değil, çevresindeki insanların bir sebepten dolayı kendisine saygı duyması anlamına gelmektedir. İş hayatında büyük atılımlar yapmak ve takdir edilmek istenmektedir.

Rüya sahibinin karakteristik özelliği konumu ne olursa olsun her zaman bir adım daha ötesine geçmek isteyen bir özelliğe sahip oluşudur. Kişinin başından evlilik geçebilir. Evlendiği kişi kendisinden çok daha üst seviyede biri olacaktır. Bu seviye kültür, para, saygınlık ve yaş üstünlüğü olabilir. Aksi bir durumda rüya sahibinin bir kimseden hoşlanması mümkün değildir.

Rüya sahibi bayan ise beklediği bir evlilik gerçekleşir. Eğer erkek ise evlilik olabileceği gibi iş hayatında önemli başarılar elde edebilir.  Para kazanmak, saygın olmak konusundaki aşırı heves kimi zaman ters tepebilir. Kişi kolay yolu, hile yolunu seçebilir. Eğitimini boşlayabilir. Bu gibi nedenlerle aslında olmak istediği yere gitmesi zorlaşır.

Rüyada Araba Kazası Görmek

Rüyada araba kazası görmek çok farklı şekillerde yorumlanır. Genel olarak hayra işaret eden bu rüya bazı etkenlerle tam tersi anlama da gelebilir. Örneğin bu etkenlerden en önemlisi kaza yerinde kan görüp görmemekle alakalıdır. Rüya sahibi eğer kaza yerinde kan görürse kötü işler yaptığı anlamı çıkarılmaktadır. Rüya sahibinin karıştığı, hayırlı olmayan işlerin kişinin çevresindekilere zararı dokunduğu anlaşılmaktadır. Kişinin çok yakınının başına kötü bir şey gelebilir. Sorumlu rüya sahibi olacaktır. Rüya sahibi kendini cezalandırmak isteyebilir.

Eğer rüyada kaza yerinde kan görülmemiş ise rüya hayra yorulur. Maddi anlamda beklenmeyen bir kazancın elde edileceği, sıhhat anlamında kişinin kendisinin veya yakınının şifa bulacağı, hayırlı bir kısmetin haneye gireceği, bebek sesi duyulacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Araba Anahtarı Kaybetmek

Rüyada araba anahtarı kaybetmek rüya sahibinin beklenmedik bir engelle karşılaşacağı anlamına gelmektedir. Kişi uzun zamandır hayalini kurduğu bir şeye çok yaklaşabilir. Ancak kendi hataları veya çevresindeki kötü kişilerin parmağıyla sonuca ulaşamayacaktır. Bir amaca hizmet eden rüya sahibi bu yolda hedefini şaşıracak, şifre, kod vb. bilgileri unutacak ve amacını yerine getiremeyecektir.

Anahtar rüyada şifre anlamına gelmektedir. Kişi hedefinden şaşabilir. Rüya sahibi eğer kaybettiği araba anahtarını bulursa bu hatasından çok fazla zarar görmeyecektir. Ancak rüyada arabanın anahtarı geri bulunmuyorsa verilen tüm emekler boşa gidecektir. 

Bu rüya genel olarak yorumlandığında rüya sahibinin maddi açıdan zor bir döneme gireceğine, parasını çaldıracağına, dolandırılacağına, kaybedeceğine; ruhsal anlamda zor günler geçireceğine, yalnızlaşacağına; ilişkiler anlamında çevresinden kopacağına, hayallerini veya verilen görevi gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Ayrıca bkz: Araba Çaldırmak, Araba Yıkamak

Araba Kaybetmek

“Rüyada Araba Kaybetmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada arabayla çok dar yere giriyoruz sonra arabanın her tarafı çiziliyor, hasar meydana geliyor. Arabayı kardeşim sürüyor. Selamlar, teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir