Rüyada Adet Olduğunu Görmek

Rüyada adet olduğunu görmek rüya sahibini sıkıntılı günlerin beklediği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi son dönemlerde zor günler geçirecek ve zahmet çekecektir. Etrafındaki insanlardan kötülükler görebilir, aksi gibi kendisinin de bir yakınına zararı dokunabilir.

Rüyada adet olduğunu görmek ne demek kişinin hayırlı işlerden uzaklaşacağına işarettir. Rüya sahibi bilerek veya bilmeyerek kötü bir işe karışabilir. Rüyada adet olduğunu görmek ahlaken ve dinen zayıflamaya işarettir. Kişi etrafındaki insanlar tarafından dışlanabilir. Kısa sürede dedikodusu yayılabilir. Rüya sahibi etrafındaki kişiler ile büyük tartışmaya girebilir. Ailesiyle arasına soğukluk girebilir.

Rüya sahibi evli ise eşini aldatma girişiminde bulunabilir veya böyle bir durum zaten mevcutsa eşi tarafından yakalanabilir. Rüyada adet olduğunu görmek rüya sahibinin zor günler geçireceği anlamına gelmektedir. Bu nedenle aile ve iş hayatında büyük hayal kırıklıkları yaşayabilir.

Rüyada adet olduğunu görmek anlamı rüya sahibinin dışlanması, ahlaktan uzaklaşması anlamlarına gelir. Rüya sahibi bekar ise kötü biri tarafından kandırılıp evlilik sürecine girebilir, evli ise eşinden boşanabilir, eşini aldatabilir. Rüya sahibi iş hayatında, önemli bir projesinde geri planda kalabilir. Etrafındaki kişiler tarafından istenmeyen kişi olabilir.

Rüyada adet olduğunu görmek tabiri kişinin helal yollardan sapacağına harama el uzatacağına işarettir. Rüya sahibi bu zor günlerde maddi açıdan da sıkıntılar yaşayabilir. Rüya sahibi büyük veya küçük bir meblağ para, mülk kaybedebilir, iş batırabilir.

Rüyada Adet Olduğunu Hissetmek

Rüyada adet olduğunu hissetmek kişinin hayatında birtakım aksilikler yaşanacağına işarettir. Rüya sahibi zor günlerle karşı karşıya kalacaktır. Bu zor dönemler ailevi sorunlar, maddi sıkıntılar ile iç içe geçmiş olarak sizi bulabilir. Uzun yıllardır devam eden ilişkinizde sarsıntılar yaşanabilir. Maddi sıkıntılar nedeniyle para bulma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Bu dönemde kendi isteğinizle veya başkalarının aracılığıyla kısa yoldan para kazanma hevesine düşebilirsiniz. Ancak giriştiğiniz kötü yollar size istediğinizi vermeyecektir. Ters tepen planlarınız sonucunda sadece paranızı kaybetmekle kalmayıp büyük kötülükler de yapmış olacaksınız. Rüyada adet olmak rüya sahibinin helal yollardan ayrılacağına ve rüya sahibinin hem kendisine hem çevresindekilere zararı dokunacağına işarettir.

Rüyada Adet Olmak

Rüyada adet olmak rüya sahibinin cinsiyetine göre farklı anlamlar içermektedir. Rüyada adet olmak bayanlar için olumlu anlamlar da taşımakla birlikte erkekler için olumsuz anlamlara gelmektedir. Rüyada adet olan kadın iyi haberler alabilir.

Rüya sahibi iş hayatında ve okul hayatında önemli başarılara imza atabilir. Yüklü bir miktar para kazanabilir. Rüyada adet olan erkek ise başladığı işin sonucunu istenmeyen bir şekilde sonlandırabilir. İş hayatında önemli sıkıntılar yaşayabilir. Büyük miktarda para, mal ve mülk kaybedebilir. Rüyada adet olmak genel olarak helal yoldan çıkmaya, ahlaki açıdan zayıflamaya işarettir. Rüyada adet olmak rüya sahibinin hırsızlığa, zinaya kısacası kötü işlere karışacağına işaret eder. Rüya sahibi hak yolundan sapıp şeytana uyacağı rivayet edilir.

Rüyada Aybaşı Olduğunu Görmek

Rüyada aybaşı olduğunu görmek, rüyada adet olduğunu görmekle aynı şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi rüyada aybaşı olduğunu görürse kendisini zor günler bekliyor demektir. Rüya sahibi hileli işlere karışabilir.

Zor günler geçirebilir. Özellikle erkekler böyle bir rüya görürse hayatlarının alt üst olacağına işarettir. İş hayatında, okul hayatında, aile hayatında oldukça zor zamanlar geçirebilirler. İşten atılabilirler, iş batırabilirler, büyük meblağlarda para kaybedebilirler, eşinden ayrılabilirler.

Kadınlar için ise rüyada aybaşı görmek her zaman kötü manalara gelmemektedir. Rüya sahibi kadın ise iyi haberler alabilir, parasına para katabilir. Hayırlı bir kısmet bulabilir. Rüyada aybaşı olmak kadınlar için aynı zamanda hamilelik belirtisi de olabilir.

Rüyada Adet Kanaması Görmek

Rüyada adet kanaması görmek birden fazla anlama gelmektedir. Rüya, rüya sahibinin cinsiyetine ve kan görüp görmemesine göre farklı manalara gelir. Rüya sahibi eğer adet kanamasında kanı görürse rüya bozulur. Rüya sahibi gerçek hayatında sonlandırmak istediği işleri sonlandıramaz. Pek çok şey yarım kalır. Elindeki bir proje, önemli bir iş sonuçlanmayacak demektir.

Eğer rüya sahibi adet kanamasında kanı görmez sadece kanamanın olduğunu hissederse sıkıntılı günler uzun sürecek ve hileli yollara başvurmak zorunda kalacağına işaret eder. Bu süreçte kişi helal yollardan uzaklaşabilir. Günahlar işleyebilir. Etrafındaki kişiler tarafından dışlanan ve istenmeyen kişi olabilir. Rüya sahibi kadın ise bu süreç kısa sürerken, erkek ise daha uzun sürecektir.

Rüyada Regl Olduğunu Görmek

Rüyada regl olmak rüya sahibinin son zamanlarda yaptığı hatalı davranışlardan dolayı çok başının ağrıyacağına, zor günler yaşayacağına işaret olur. Özellikle bu dönemde kişinin ahlaktan ve dinden uzak davranışlarda bulunacağı, dini terk edebileceği beklenir. Rüyada regl olmak tabiri rüya sahibinin kolay yoldan para kazanmak için hileli yollara başvuracağına işarettir.

Rüya sahibi günahkar yollara sapabilir. Rüya sahibinin planları tutmayarak kendisine döneceği, zarar edeceği, önemli meblağlarda para kaybedeceği anlamı bulunmaktadır. Rüya sahibi bayan ise her zaman kötü sonuçlar doğurmayabilir. Aksi halde iyi haberler alınıp para sahibi olunabilir.

Ayrıca bkz: Kadınlık Organı, Cinsel Organlar, Kan Akıtmak

Adet Olduğunu

“Rüyada Adet Olduğunu Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda kız arkadaşım bana adetli olduğunu ve karnının ağrıdığını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir