Rüyada Adet Kanaması Görmek

Rüyada adet kanaması görmek rüya sahibinin cinsiyetine göre farklı manalar kazanmaktadır. Rüyada adet kanaması gören kişi bayan ise iyi manalara; erkek ise rüya kötü anlamlara gelmektedir. Rüya sahibi bayan ise kişi gerçek hayatında mutlu olacağı bir olay ile karşılaşacaktır. Rüya sahibi sevindirici bir haber alır. Bu haber iyi bir iş teklifi ve bebek haberi olabilir. Kişi bekar ise hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, kişi zaten hamile ise bebeğin kız olacağına işaret eder. 

Rüyada adet kanaması görmek tabiri bazı alimlere göre mal mülke işaret eder. Kişi bu süreçte bir miras sahibi olabilir. Bu nedenle rüyasında adet kanaması gören kişinin kanaması çoksa o derecede fazla mala; adet kanı azsa kısa süreli bir sıkıntıya düşüleceğine mana olur. Şayet rüyada adet kanaması gören kişi erkekse, bayanların aksine rüya kötü anlamlara gelmektedir. Kişi yanlış bir evlilik ve ortaklığa girişebilir. İş hayatında önemli bir hata yapıp mal ve para kaybına yol açabilir.

Rüyada adet kanı görmek anlamı erkekler için haram mala da işaret eder. Kişi girmemesi gereken bir işe girmiş ve haram para kazanmış olabilir. Eğer bir bayan rüyasında şiddetli karın ağrısı ile birlikte adet kanaması görmüş ise rüya sahibi gerçek hayatta bazı üzüntüler ve zorluklar yaşayabilir. Rüya sahibi bu meşakkatli yolları aşarak önemli bir başarıya imza atabilir.

Rüyada Adet Görmek

Rüyada adet görmek cinsiyete göre farklı anlamlara gelmektedir. Rüya kadınlar için iyi manalara gelirken erkekler için tam tersi kötü anlamlar taşımaktadır. Rüyada adet kanı görmek bayanlar için huzura erileceğine, rahata kavuşulacağına işarettir. Rüyada adet gören bayan güzel ve mutlu haberler alır, kazanç ve başarı elde eder. İş hayatında olumlu gelişmeler gözlenebilir. Rüya sahibi mal varlığının üzerine mal ekleyebilir, bir miras sahibi olabilir. Akademik hayatında önemli başarılar elde edebilir. Terfi ve unvan alabilir.

Rüyada adet kanaması görmek ne demek genç kızlar için yeni biri ile tanışacaklarına işaret olur. Bu kişi hayırlı bir kısmet olabilir. Rüya sahibi eğer evli ise bayan yakın zamanda hamile kalabilir. Eğer hamileyse bebeğinin kız olacağı anlamına gelir.

Rüyada adet görmek bayanlar için olumlu manalara gelirken erkekler için tam tersi anlamlara gelmektedir. Rüyada adet gören erkek, iş hayatında sıkıntılı dönemler yaşayabilir. Maddi kayıplar yaşayabilir. Bu süreçte hata yaparak haksız kazanç sağlayabilir, haram para kazanabilir. Rüyada adet gören erkek kendisine hayır getirmeyecek mal ve mülkler edinebilir, birisinin parasını gasp edebilir.

Rüyada Adetten Kesilmek

Rüyada adetten kesilmek rüya sahibinin artık çocuk sahibi olamayacağı anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada adetten kesilmek rüya sahibinin bir işten ümidini keseceğine, olmasını istediği bir şeyin olmayacağına işaret eder.

Rüyada adetten kesilmek ne demek uzun bir süre bereketsiz ve kısmetsiz bir hayat yaşanacağı anlamına gelir. Rüya sahibi evli ise çocuğu olmayabilir, bekar ise evlilik süreci uzayabilir, sevgilisi veya nişanlısı varsa ayrılıklar yaşanabilir. Rüyada adetten kesilmek bereketsiz bir sürece girileceğine, işlerin ters gideceğine, ümit bağlanan şeylerin istendiği gibi olmayacağına mana olur.

Rüyada adetten kesilmek rüya sahibinin iş hayatında sıkıntılar yaşayabileceğine, eğitim hayatında aksiliklerle karşılaşacağına ama en sonunda feraha çıkacağına işarettir.

Rüyada Adet Kanı Görmenin Psikolojik Tabiri

Rüyada adet kanı görmek kadının iç dünyasında bazı sıkıntılar ve gelgitler yaşadığına işaret eder. Rüya sahibi evliliğe ve çocuk sahibi olmaya büyük bir istek ve merak duyuyor olabilir.

Rüyada adet kanı görmek anlamı kadınlar için kadınsal sorunlara da işaret olabilir. 

Ayrıca bkz: Adet Olduğunu Görmek, Kan, Aybaşı Olmak

Adet Kanaması

“Rüyada Adet Kanaması Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba öncelikle ruh halimi belirtmek isterim, 4 aydır gebelik planlıyorduk. Geçtiğimiz ay hamile olduğumu öğrendim. Kimyasal gebelikmiş ve 1 hafta içinde kayıp ettim. Bu ay tekrar denemelere devam ettim adetim için gün sayar oldum. Annemlerde kaldım dün gece rüyamda adet olduğumu görüyorum. Tuvalette ağlamaklı hırçın bir ruh haline bürünüyorum. Karşımda da liseden hamile bir arkadaşımı görüyorum. Ona belli etmemek için çantamı doldurup uzaklaşıyorum. Sizce bu rüyam bilinç altımı yoksa hamile olmadığımın habercisi mi? 🙁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir