Rüyada Ahir Görmek

Rüyada ahir görmek hayırlıdır. Rüyada ahir gören rüya sahibi, eğer iş sahibi ise yeni adımlar atarak, yeni projelere imza atar yada yeni ortaklıklar kurarak işini genişletecek, daha hayırlı ve çok kazançlar sağlayacak demektir.

Rüya sahibi evli ise eşinin ve çocuklarının kendinden razı olduğunu işaret eder ve aile hayatının gün geçtikçe bir önceki günden daha mutlu olacağına da delalet eder. Fakat bekar ise çevresinde kendinden razı olmayan bir aile büyüğünün varlığı olarak yorumlanır.

Rüyada ahir görmek tabiri aynı zamanda maddi imkansızlıklardan dolayı gerçekleştirilemeyen istek, arzu, dileklere de yorumlanır ve bu arzuların en yakın zamanda maddi imkanlar iyileşeceği için gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada Ahir Zaman Görmek

Rüyada ahir zaman görmek; yeni adımlar, yeni projeler yani ahir dünyada yaşanacak yeniliklere delalet eder. Rüyayı gören kişinin başlayacağı yeni bir iş, atacağı yeni bir adım ve yaşamına geçireceği yeni projeler ile büyük ve hayırlı maddi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüya sahibinin sıkıntı ve sorunlarını en yakın zamanda omuzlarından atacağını, yeni ve daha huzurlu ve kazançlı bir hayata başlayacağını, yeni mal ve mülk sahibi olacağını ve çevresindeki insanların gözünde daha itibar ve mevki sahibi olacağını aynı zamanda kıskanılacağını işaret eder.

Rüyada ahir zaman görmek anlamı aynı zamanda çevrede farkında olmadan yaptığınız bir davranış yada hatadan dolayı sizden razı olmayan bir kişinin varlığı olarak da yorumlanır.

Rüyada Kıyamet Görmek

Rüyada kıyamet görmek, rüya sahibinin çevresinde günahkar, kötü arkadaşları olduğu ve bu kişilerle bağını koparacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin günah ve aynı zamanda cezbedici olan tekliflerden uzak durması gerektiği, doğru yoldan sapmaması gerektiği eğer dikkat etmezse de daha kötü ve içinden çıkılmaz durumlara düşeceğini haber eder.

Eğer rüya sahibi kıyametten sonra göğün yarıldığını gördüyse tövbe etmesi gereken bir yanlış, günah yaptığını ve bunu düzeltmek için en yakın zamanda bir şeyler yapması gerektiğini yada tövbe etmesi gerektiğini işaret eder.

Bazı rüya yorumcuları tarafından ise rüyayı gören kişinin akrabalarıyla beraber bir ziyarete gideceğini ve bu ziyarette kötü bir şey olacağını yada ziyaret eden rüya sahibinin kızı varsa, beğenmeyeceği kişiler tarafından isteneceğine işarettir, şeklinde yorumlanır.

Rüyada Mehdi Görmek

Rüyada mehdi görmek, görülebilecek en hayırlı rüyaların başında gelir. Dünya hayatında çekilen sıkıntı, yoksulluk ve dertlerin ardından erilecek kalıcı mutluluk ve hem maddi hem manevi refahın habercisidir.

Rüyayı gören kişinin hayal bile edemeyeceği, mucize olarak nitelendirilen güzel ve hayırlı olaylar, durumlar yaşayacağı, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işarettir. Eğer işte iflas ettiyse en yakın zamanda iflastan kurtulacağını işaret eder.

Rüyada mehdi rüya sahibi ile konuşuyorsa, rüya sahibinin hayatındaki insanlara maddi manevi şifa dağıtacağını bu yüzden de çok dua alacağını gösterir. Eğer mehdi rüya sahibine dokunuyor yada sırtını sıvazlıyorsa rüya sahibinin şansı ve bahtının döneceğine işaret eder.

Rüyada Alamet Görmek

Rüyada alamet görmek kelime anlamının aksine, başarıya, basamak atlamaya, yükselmeye işarettir. Rüya sahibi eğer öğrenciyse ve eğitim hayatı devam ediyorsa, çok başarılı olarak ses getirecek bir şekilde bir belge ile ödüllendirileceği şeklinde yorumlanır.

Rüyayı gören kişi eğer iş sahibi ise yeni bir adım atarak yeni iş kolu sahibi olacağını işaret eder. Rüyada alamet gören kişi evli ise yeni bir çocuk sahibi olacağı olarak yorumlanır.

Eğer rüyayı gören kişi rüyada alameti dışardan seyrediyor alameti yaşamıyorsa; destek oldukları bir kişinin muvaffak olacağı, yükseleceği, sıkıntısından kurtulacağı, yeni bir başlangıç yapacağı olarak yorumlanır.

Ayrıca bkz: Rüyada Ahiret Günü Görmek, Rüyada Nur Aydınlık Görmek, Rüyada Ölüm Görmek, Ahiret Günü, Cemaziyelahir Ayı 

Ahir Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir