Rüyada Ağzından Saç Çıkarmak Görmek

Rüyada ağzından saç çıkarmak, rüya sahibinin önüne çok büyük ve hayatının dönüm noktası olacak fırsatlar çıkacağına ve rüya sahibinin eğer bu fırsatı değerlendirirse dünya hayatı boyunca sırtının yere değmeyeceğine işaret eder. 

Ayrıca bkz: Saç Taramak, Başkasının Saçını Kesmek 

Ağzından Saç Çıkarmak

“Rüyada Ağzından Saç Çıkarmak Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda dişlerime dolanan saçlar vardı. Kendim temizleyemiyorum. Ablam temizlemeye çalışıyor “En sonunda verem olacak bu kız” falan diyor. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Rüyanda ağzımda beyaz uzun bir kıl vardı, gırtlağımdan aşağıda olduğunu hissedebiliyordum. Çıkarmaya çalıştım koptu. Tekrar denedim yine koptu. Tekrar denediğimde ta midemden bir şeyler çektiğimi hissettim. Kusacak gibi oldum ama çekmeye devam ettiğimde midemle bir kıl yumağı çıktı. Aynı gece gördüğüm bir başka rüyada da denize nazır mütevazı bir evde camdan denizi izlerken aşağıda küçük bir camiyi, minaresi yıkılmış bir halde gördüm. Tabiri nedir, öğrenebilir miyim? İlminize güveniyorum. Teşekkürler. Kolay gelsin.

  3. Aslında ben rüyamda tam olarak kesilmiş sakalların saman gibi ağzıma dolması ve ben onu yıkarken hemen uyanıyorum. Çok susamış oluyorum ve ben bu rüyayı birkaç gündür görüyorum.

  4. Rüyamda kendi saçımı yutmuşum tiksinerek elimle çekerek saçları çıkartıyorum lakin bunu rüyamda hissettim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir