Rüyada Kahve Fincanı Görmek

Rüyada kahve fincanı görmek bekar biriyseniz evleneceğiniz insanın hayatınıza çok yakın zamanda gireceğinin ve sizin onun evleneceğiniz insan olduğunu ilk görüşte anlayacağınıza işaret eder.

Rüyada kahve fincanı görmek rüyayı gören kişinin, ne zamandır gelmesi için dört gözle beklediği kişinin nihayet her şeyi göze alıp geleceğine, birlikteliklerinin başlayacağına ve belki de güzel bir izdivaçla sona ereceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin sadece beklediği kişi gelmez aynı zamanda güzelliklerde karşılaşacağına rivayet olunur.

Rüyada Kahve Fincanı Kapatmak

Rüya sahibinin çok arzuladığı ve düşlediği bazı şeyler var demektir. Rüya sahibi düşlediği şeylere kavuşacak ancak süreçte bazı sıkıntılar yaşayacak demektir. Rüya sahibi bu durumdan çok etkileneceği, kendi kendine sorunları büyüteceği ve içinden çıkılmaz bir hale getireceği bazı sorunları olacağına işarettir.

Rüyada Kahve Fincanı Kırmak

Rüyayı gören kişi kendini ciddi sorumluluklar altına sokar ve aldığı sorumlulukların altından kalkmak için eşinden dostundan yardım alacağına delalet eder. Rüya sahibi kendini çok hırpalanarak, çok da dua ederek bu işin üstesinden gelecek şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kahve Fincanı Satın Almak

Rüya sahibi işini büyütecek ya da bulunduğu mevkide terfi alacak şeklinde yorumlanır. Küçük küçük işler yaparak büyük işlerin yolunu açacağına işaret eder.

Rüyada Kahve Fincanı Kırılması

Rüya sahibi iş yaşamında yaşanacak sıkıntılarla kendi yöntemleriyle baş edeceğine işarettir. Ayrıca dertlerinden bir nebze uzaklaşmak için etrafındaki herkesin fikrini alır, yorumlarını dinler, onlardan aldığı sonuçlara göre de planlarını şekillendirir.

Rüyada Kahve Fincanı Hediye Etmek

Rüyayı gören kişinin yardıma ihtiyacı olan birine bir hayrı dokunacağına, onu içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtaracağına, kendi malından ve konumundan ona hem maddi olanaklar sağlayacağına hem de bir yerde işe girmesini sağlayacağına işaret eder.

Ayrıca bkz: Kahve, Çay Bardağı

Kahve Fincanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir