Rüyada Aldatılmak Görmek

Rüyada aldatılmak, aldatılmak konusunda içinizde endişe olacağının işaretidir. Çok vesvese yapmadan şüphelendiğiniz kişiye durumu sormanızda fayda vardır ya da emin olmadan çok fazla üzülmeyin.

Rüyada aldatıldığını görmek ama gerçek hayatta kendini aldatacak biri olmaması, aldatılmak korkusu yüzünden bir ilişkinin içine giremediğini işaret eder. Bu sevgililik ilişkisi de olabilir komşu, arkadaş ilişkisi de.

Rüyada aldatılmaktan korkmak gerçek hayatta başınıza buna benzer bir durumun geleceğinin işaretidir.

Ayrıca bkz: Rüyada Aldatmak Görmek

Aldatılmak

“Rüyada Aldatılmak Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyada öğreniyorum. Eşim başka biriyle eskiden sevgiliymiş. Ben yeni öğreniyorum. Çok üzülüyorum. Kadını arıyorum. İlkin bulamıyorum sonra evlerine gidiyorum. Orayı burayı kırmaya çalışıyorum. Karışık bir rüyaydı. İnşallah hayra çıkar.

  2. Rüyamda eşimin beni yakın arkadaşımla aldattığını görüyorum. Bu ne anlama geliyor gerçek hayatta da aldatacağı anlamına mı geliyor?

    1. Eşiniz sizi rüyalarınızda bile aldatıyor ve bunu görüyorsanız ne mutlu size. Eşinizle konuşun lütfen. Gerçek hayatta sizi kimlerle aldatıyorsa sorun sonra bu kişilerle tanışıp arkadaş olun. Neden, çünkü ortak bir noktanız var bu kadınlarla. Bu ortak nokta ise eşiniz. İnsanın paylaşmayı da öğrenmesi gerekir. Ayrıca bu kişilerle beraber olup hep birlikte eşinizi daha çok mutlu etmenin de sırlarını yollarını bulabilir, eşinizi dört köşe mutlu edersiniz fena mı?

  3. Ben eşimi bir genç, güzel kadınla küçük yuvarlak bir aynanın içinde görüp kendisi kadını bana gösteriyor “Aa demek beni bununla aldatıyor” dedim.

  4. Telefonumu karıştırıyorum bir bakıyorum sevgilimle beni aldattığı kız öpüşüyor, sonra onu arıyorum “Böyle bir şey olmadı” diyor. Tabi daha detaylı şeyler de oluyor ama bu kadarını hatırlıyorum.

  5. Rüyamda kocamın, beni aldattığı kadın ile beraber beyaz bir araba ile iş yerime geldiğini ve kocamın bana o kadın ile beraber gideceğini söyledi ve ben ağlayarak uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir