Rüyada Zühre Yıldızı Görmek

Ayrıca bkz: Yedi Yıldız (Yedi Kardeşler), Zuhal Yıldızı

Rüyada zühre yıldızı görmek rüya sahibinin kişilik olarak oldukça sevecen aynı zamanda çok hayal kuran olduğunu gösterir. 

Rüyada zühre yıldızı diğer adıyla çoban yıldızı görmek rüyayı gören kimsenin akla hayale sığmayan bir aşk yaşayacağı ve bu aşkın sonsuza dek süreceği şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Zühre Yıldızı Görmek Ne Demek? 

Farklı ve aynı zamanda mistik anlamlar içermektedir. Rüya yorumu yapılırken zühre yıldızı çerçevesinde olup biten diğer olaylarla beraber yorum yapmak daha iyi olacaktır. (Bkz. Suretil Tarık)

Örneğin, rüya sahibi rüyasında zühre yıldızını parmağı ile gösteriyorsa bu kişiyi parlak bir gelecek, büyük bir servet, akıllıca yapılan yatırımlar ve bunun gibi kendisini yüksek mevkilere çıkaracak olaylar yaşanacak demektir. 

Rüyada zühre yıldızı görmek tabiri rüyayı gören kişinin astrolojiye meraklı olduğunu gösterir. Rüya sahibi burçlar, gezegen, gökyüzü gibi yıldız bilimi ile ilgili birisi olabilir. Kişinin burçlara olan bu merakı hayatını tesir altına alıp dünyevi işlerden uzaklaştırabilir. (Bkz. Astroloji, Gezegen)

Rüyada Zühre Yıldızını Tuttuğunu Görmek 

Rüyada zühre yıldızını tuttuğunu görmek yakın gelecekte hayatınız ile ilgili birçok problemi çözeceğinizi gösterir. Bundan böyle hayatınızın pozitif bir yönde ilerlemesi adına, tamamen değişim yaşayarak büyük atılımlar yapacaksınız. Kırgın olduğunuz kişileri affedip uzun süredir görüşmediğiniz yakın çevrenizdeki dostlarınızla bundan böyle sık sık görüşeceksiniz. 

Rüyada Zühre Yıldızını Tuttuğunu Görmek Ne Demek? 

Zühre yıldızı aşk ilişkilerinde etkili olduğu gibi başkalarıyla olan ilişkilerinizde de yönlendirici konumundadır. Eski dönemlerde yaşadığınız çalkantılı ilişkileriniz yerine, saf ve temiz bir sevgiyi kucaklıyor olacaksınız.

Rüyada Açık Bir Havada Zühre Yıldızı Görmek

Rüyada açık bir havada zühre yıldızı görmek bir seyahati temsil eder. Eşinizle ya da sevdiğiniz dostunuz ile çıkacağınız bu seyahatte bütün olumsuz enerjilerinizden arınmış olarak geri döneceksiniz. Uzun zamandır hayata geçirmeye karar veremediğiniz bir işi sonunda bitirecek ve üstünüzden yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. (Bkz. Hava)

Bazı yorumculara göre açık bir havada zühre yıldızı görmek evlilik olarak tabir edilmiştir. Sevdiğiniz kişi ile yapacağınız bu evliliğin en sonunda hayırlı bir meyvesi olacak. Haneye girecek olan bu bebek şansıyla beraber gelecek. 

Rüyada Zühre Yıldızı Görmek Ne Anlama Gelir? 

İyi yetiştirilmiş vefalı bir evlat olarak tabir edilir. Rüya sahibi zühre yıldızının yanında kendi kanından olan evladını görmüşse bu kişinin çocuğu gelecekte yolu açık, şanı ve şöhreti büyük bir kimse olacaktır. Elde ettiği bu ün ayrıca ulaştığı bu mevki ile annesine ve babasına çok yardım edecek ve onları gururlandıracak haberler getirecektir. Zühre yıldızı gören kimse şansı açık ve gönlü zengin biridir. Gönül zenginliği ile çevresindeki herkese yardım etmeyi muhtacı elinden tutup kaldırmayı kendine görev edinmiştir.

Rüyada Zühre Yıldızının Gökten Yere İndiğini Görmek 

Rüyada zühre yıldızının gökten yere indiğini görmek musibet ve sıkıntılara işaret eder. Rüya sahibinin para kaybetmesi, uzun zamandır yaptığı birikimin çarçur olması ve kişiyi bekleyen beklenmedik olumsuzluklar olarak nitelendirilir. Zühre yıldızının gökten yere indiğini görmek dünyada gerçekleşecek doğal afet anlamına da gelmektedir. (Bkz. Gök Görmek)

Rüyada Zühre Yıldızının Kaybolduğunu Görmek

Rüyada zühre yıldızının kaybolduğunu görmek ince hastalık ya da ölüm olarak tabir edilir. Rüyayı gören kimsenin hanesine yakınlarından birisinin ölüm haberi gelebilir. Zühre yıldızının kaybolmasının başka bir anlamı ise yaşanacak maddi olumsuzluklardır. Kişi borçlu olduğu bir kimseye borcunu ödeyemeyip bu borcu ödemek için başka birinden borç isteyecektir.

Rüyada Zühre Yıldızı Görmek Diyanet 

Rüyada zühre yıldızı görmek Diyanet olarak çok yüksek makamdaki bir zat tarafından iyi anıldığınızı ve saygı duyulan biri olduğunuzu gösterir. Zühre yıldızı iyiliğin ve zarifliğin sembolüdür. Zühre yıldızını rüyasında gören kimsenin hayatı her daim iyiliklerle dolu olacaktır.

Rüyada Zühre Yıldızı Görmek İslami Tabiri 

Rüyada zühre yıldızı görmek İslami tabiri bazı din bilginlerine göre ilahi aşkı temsil etmektedir. Rüyasında zühre yıldızı gören kimsenin kalbi yalnızca Allah aşkıyla doludur. Bu kişi İslam’ın kurallarına uyan bir kimsedir. Rüyasında bu kişiye zühre yıldızı görünmesi bir işarettir. Rüya sahibinin salih kimse olduğunu ve Allah’ın sevdiği bir kulu olduğu şeklinde tabir olunur.

Zühre Yıldızı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir