Rüyada Boyunbağı (Kravat) Görmek

Rüyada kravat ve her çeşit boyunbağı görmek, kişinin üzerinde biriken borç ve görevlere delalet eder.

Rüyada boynunuza çok güzel bir kravat taktığınızı görmek, gelecekte büyük ve itibarlı bir kimse olacağınıza, çevrenizde isim yapacağınıza işarettir.

Rüyada kırmızı boyunbağı takmak, uzun ve heyecanlı gönül maceraları geçireceğinize işarettir.

Rüyada yeşil bir boyunbağı takmak, bütün arzu ve isteklerinizin çok kısa bir zamanda yerine geleceğine; beyaz boyunbağı takmak, ummadığınız bir yerden sizi feraha çıkaracak haberler alacağınıza ve bu haberlere çok sevineceğinize işaret eder.

Rüyada siyah boyunbağı takmak, çok sıkıntılı günler geçireceğinize; sarı boyunbağı bağlamak ise, hafif bir hastalık geçireceğinize işarettir.

Ayrıca bkz: Rüyada Boyun Atkısı Görmek 

Boyunbağı (Kravat)

“Rüyada Boyunbağı (Kravat) Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda eşimin manikür yaptırdığını görüyorum, çok şaşırıyorum. Daha sonra boynunda iki tane kravat takmış görünce yine şaşırıyorum. Nedenini soruyorum, bilmediğini, birisinin taktığını söylüyor. Sonra ben ona yeni paket içinde bir kravat veriyorum ve bunu tak diyorum. Yorumunuzu merakla bekliyorum. Teşekkürler.

  2. Rüyamda daha önce birlikte çalıştığım, sekreterliğini yapmış olduğum valim takım elbise giymiş koyu lacivert oldukça şıktı ve bana koyu gri renginde çok güzel kaliteli bir kravatı, itinalı katlanmış bir şekilde bana eliyle uzattı, ben de aldım. Bunun yorumu ne olabilir sizce? Teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir