Rüyada Terk Edilmek Görmek

Seyyid Süleyman: Kendinizi rüyada terk edilmiş gördüyseniz, gelişmenize engel geçmiş duygu ve alışkanlıklarınızı bırakma vaktinizin gelmiş demektir. Doğrudan bakarsak, çevrenizin size hak ettiğiniz ilgiyi göstermemesinin de bir dışa vurumu olarak da yorumlanabilir bu rüya. Bu rüya aynı zamanda, yakın zamanda kaybettiğiniz ya da kaybetmekten korktuğunuz sizin için önemli bir kişiden de kaynaklanabilir. Terk edilme ya da yalnız kalma korkunuz kendisini bu şekilde dışa vurabilir. Bu aslında sevdiklerimizi kaybetme ile baş etme konusundaki bir iç savunma mekanizmamızdır. İçsel hesaplaşmanın kökleri çocukluk çağına kadar inebilir.

Birilerini Terk Ettiğinizi Görmek

Rüyanızda birilerini terk ediyor görmek ise, hayatınızda problemle ve kararlar karşısında bunaldığınız şeklinde yorumlanır.

Ayrıca bkz: Rüyada Arkadaşının Evlendiğini Görmek, Rüyada Ayrılmak Görmek 

Terk Edilmek

“Rüyada Terk Edilmek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Benim sorum var rüyamla ilgili yorumunuz için teşekkür ederim. Bir sokakta, boşalmış bir butiğin önünde, arabanın yanında saatlerce bekledim. Ne gelen vardı ne giden, sadece yoldan geçen biri bana baktı ve telefon bıraktı arabanın üstüne, tepeden bakarak küçümseyerek “Al ara” dedi. Telefonu kullanmadım aramadım.

  2. Rüyamda elimdeki çantaya köstebek girmiş.Bir süre bu köstebeği çantayla gezdiriyorum.Köstebeğin kaçmaması için de çantanın ağzını iyice kapattığımdan eminim.Bulunduğum yer bir dere kenarı ya da su kanalı.Daha sonra köstebeği bulunduğum yerin karşısına köprüden geçerek geçiriyorum.Büyük bir bahçenin büyük kapısından girip,oradaki köpeğe atıyorum ve köpek köstebeği yiyor.Yedikten sonra yediğini söyleyip konuşuyor.Bahçeden çıkıp güvenle köprüden geçip eve gitmeye başlıyorum. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir