Rüyada Boynuz Görmek

Rüyada boynuz görmek, kuvvet ve menfaate işarettir. Yine kişinin rüyada boynuzu olduğunu görmesi, düşman üzerine galip gelmeye ve onu kahretmeye delalet eder.

Rüyada boynuz görmek ne demek senelere, silaha, şöhret, mal ve evlada delâlet eder. Kişinin boynuzu olduğunu görmesi, güç ve kuvvettir.

Rüyada devlet başkanlarının iki boynuzu olduğunu görmek, doğu ve batıya uygulanacak olan politikaların yansımasıdır.

Rüyada vahşi hayvan boynuzu olduğunu görmek, zulmetmeye; evcil hayvan boynuzu olduğunu görmek, kahır ve üzüntüye delalet eder.

Rüyada görülen kesik boynuz, bir zorlukla karşılaşacağınıza delalettir. Rüyada görülen boynuz, para kaybedeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada kendini boynuzlu görmek, maddi ve manevi olarak çok iyi durumda olmanız sizi tanıyanların kıskançlığına neden olduğu anlamına gelir.

Rüyada görülen boynuzlu hayvan bir yabancıdan alınacak iyi haberdir. Rüyada boynuzu olmaması gereken bir hayvanı mesela bir kediyi boynuzlu görmek beklenen bir şeyin olmayacağına delalet eder.

Rüyada duvarda boynuzu büyük bir geyik başının asılı olduğunu görmek eşinin ihanet ettiğine; bir hayvanın boynuzu ile yaralandığını görmek, kişinin kötü bir haber alarak çok üzüleceğine işarettir.

Bir başka tabirciye göre de, rüyada boynuz görmek tabiri, biriyle edeceğiniz ciddi bir kavgayla da yorumlanır.

Ayrıca bkz: Rüyada Vahşi Hayvan Görmek, Rüyada Geyik Görmek

Boynuz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir