Rüyada Ateş Etmek Görmek

Seyyid Süleyman: Bkz. Tüfek ve Tabanca. 

Rüyada ateş etmek görmek kişinin hayırlara vesile olmayan bir iş yapacağına ya da hayırsız işler içerisinde bulunacağını göstermektedir. Ateş etmek olumsuz bir rüyadır. Bu ateş edilen yerin ya da ateş edilirken bir kişiye isabet etmesinin, kan çıkmasının, rüya sırasında ateş edenin kim olduğunun da rüya tabirini yorumlamak açısından farklı haberleri bulunur. Bu nedenle rüya sırasındaki her detay oldukça önemlidir.

Rüyada ateş eden kimse din, inancı olan ve buna uygun yaşayan bir kişi ise Allah yolundan ayrılacağını söylemek mümkündür. Kişi dinini sorgulayabilir ve dini inançlarını yerine getirirken, bu inançların gerektirdiklerini yapmaktan vazgeçebilir.

Rüyada ateş etmek tabiri oldukça kötü bir rüya ve hayırsız rüya olarak bilinmektedir. Rüyayı hayra çevirmek ise, bu şekilde rüya gören bir kişinin kendi inançlarını sorgulayarak kişiliğine, karakterine çeki düzen vermesi ile alakalıdır.

Rüyada Tüfekle Ateş Etmek Görmek

Rüyada tüfekle ateş etmek görmek: Rüya sahibini yakından ilgilendiren bir konudur. Burada ateşi kimin ettiğinin hiçbir önemi yoktur. Rüya sahibinin akrabaları ile arasının açılacağına ve büyük bir aile kavgası yaşanacağına işaret etmektedir. Görüş ayrılıklarının yaşanacağına, bu görüş zıtlıklarından kaynaklı olarak kavga, küslük ve uzun süreli görüşmeme gibi sorunlar ortaya çıkacağının haberi bu rüya ile verilmektedir.

Tüfek sembolü rüyada anlaşmazlık, husumet ve bu husumetin de akraba içerisinde kalmasını sembolize etmektedir.

Rüyada Silahla Ateş Etmek Görmek

Rüyada silahla ateş etmek görmek rüya sahibinin aile içi kavgaya, kardeş kavgasına veya en yakın arkadaş kavgasına işaret etmektedir. Tüfek ile silahın farkı buradadır. Ateş edilen nesne boyut olarak ne kadar küçükse, tartışmanın ve kavganın da akrabalık ilişkileri konusunda o şekilde değerlendirilmesini ifade etmektedir. Örneğin tüfek ile ateş etmek, tüfeğin uzunluğuna bağlı şekilde rüya sahibinin akrabalarını temsil etmektedir. Tüfek ne kadar uzun ise, o kadar uzak akraba anlamına gelmektedir.

Rüyada silahla ateş etmek de tıpkı tüfek gibi akrabalık derecesini belirlemektedir. Silah ne kadar küçülür ise, anlaşmazlıklar da o kadar yakın aile içinde yaşanacaktır. Bu bir görüş ayrılığı, ağız dalaşı ya da fiziksel şiddet olabilir. Bu nedenle bu şekilde rüya gören bir kişinin aile ilişkilerine ekstra özen göstermesi gerekmektedir.

Rüyada Tabancayla Ateş Etmek Görmek

Rüyada tabancayla ateş etmek görmek dedikoduya, ara bozuculuğa ve ne yazık ki fitne, fesat, tartışma ve kavgaları çağrıştırmaktadır. Konu ayrılığı, görüş uyuşmazlığı gibi durumlar bu rüya ile söz konusu olabilmektedir.

Rüyada Askerin Ateş Ettiğini Görmek

Rüyada askerin ateş ettiğini görmek rüya sahibinin vazife koşulları gereğince iki kişinin arasında istemeden de olsa kaldığını göstermektedir.

Rüyada Birinin Ateş Ettiğini Görmek

Rüyada birinin ateş ettiğini görmek rüya sahibi için hayırlı bir rüya değildir. Bu şekilde rüya görmüş bir kimsenin dedikodulardan kendini sakınması gerekir. Ayrıca başka biri ateş ettiği için, bu kişi tanınan ve yüzü net olarak görünen bir kimse ise, özellikle o kişiye karşı dikkat edilmesi gerektiğini göstermektedir. Dedikodunun fitilini ateşleyen bu kişi olacaktır.

Rüyada birinin ateş ettiğini görmek ne demek: Eğer rüyada birinin ateş ettiğini görüyor ancak bu kişiyi tanımıyor iseniz, akraba ve ailenin dışında kalan kişilere yönelmeniz ve kendinizi sosyal çevrenizde, iş çevrenizde vb. alanlarda birtakım kıskançlık hissettiğiniz kişilerden korumanız gerekecektir.

Rüyada Başkasının Ateş Ettiğini Görmek

Rüyada başkasının ateş ettiğini görmek rüya sahibini de ne yazık ki işin içine sürüklemektedir. Rüyada kimin ateş ettiği ancak yaşanılan durumların akıbeti için önemlidir. Örneğin rüyada, rüya sahibinin ateş ettiğini görmek kavga ve sözlü dalaşmaya, küslüğe işaret ederken, rüyada başkasının ateş ettiğini görmek ise daha çok dedikodu ağırlıklı bir rüyadır.

Rüya sahibini çekemeyen gerek iş yaşamında gerek akraba ortamında birtakım olumsuz hareketler, arkadan konuşma yapan kişilerin varlığını söylemektedir. Bu rüya, rüya sahibini yakın çevresinde kendini tanıyan kişiler içerisinden soyutlaması gerektiğini ve bu kişilere karşı dikkatli davranması gerektiğini göstermektedir. Rüya sahibi dedikoduya maruz kalabilir ve bu onun kulağına geldiğinde canı sıkılabilir.

 

Ateş Etmek

“Rüyada Ateş Etmek Görmek” için bir yorum

  1. 23.08.2014 günü sabah saat:08.30 sıralarında rüyamda tabanca ile tek el tavuk bifteği olan hedefe ateş ettim. Tavuk bifteğini takip eden 1 adet kedi mi, köpek mi, tam hatırlamıyorum buda biftekten uzaklaştı, kaçtı gitti uyandım. Yorumunu istiyorum mümkünse 55 yaşındayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir